Afficher ce site en français | View this website in English

The War On Drugs

Dit evenement is afgelopen.

Support in Vorst Nationaal: Barr Brothers
Support in Lotto Arena: Few Bits

The War On Drugs kondigde eerder al aan dat de wereldtournee naar aanleiding van zijn vierde studioalbum op 4 november halt houdt in Vorst Nationaal. Nieuws dat door het Belgische publiek op groot enthousiasme werd onthaald, zo bleek uit de enorm snelle ticketverkoop. Hoewel het concert al een hele tijd uitverkocht is, blijft de vraag naar kaartjes erg groot. De razend populaire Amerikaanse band voegt daarom een show in ons land toe aan zijn tourschema. Afspraak op 29 november in de Lotto Arena in Antwerpen!

The War On Drugs ziet in 2005 het levenslicht in Philadelphia en brengt een geheel eigen sound. Ergens tussen alternatieve rock, americana en shoegaze, tussen melancholie en chaos in. Hun weg naar erkenning is lang. Pas in 2014, met hun briljante derde langspeler ‘Lost In The Dream’ op zak, krijgen ze de critici en het grote publiek helemaal op hun hand. De uitgelaten melodieën met keyboards, strakke ritmes en gitaargeweld staan in schril contrast met de dramatiek van voorheen en doen denken aan het beste van Dylan, Neil Young en Daniel Lanois. En kijk: The War On Drugs mag zich op slag één van de grote kleppers van de indiescene noemen.

Met het wondermooie ‘Thinking Of A Place’, geproducet door frontman Adam Granduciel en gemixt door Shawn Everett (producer/engineer van o.a. Alabama Shakes, Weezer en Julian Casablancas), gaf The War On Drugs een voorproefje van zijn langverwachte vierde plaat. De nieuwe song zweeft elf minuten lang tussen ambient, synths en gitaarsolo’s en laat de luisteraar op geen enkel ogenblik los. Dat belooft alvast het allerbeste voor hun grote terugkeer! ‘A Deeper Understanding’ verschijnt op 25 augustus en Adam Granduciel, Dave Hartley, Robbie Bennett, Charlie Hall, Anthony LaMarca en Jon Natchez staan alvast te popelen om het nieuwe werk ook live te brengen.

The War On Drugs op 4 november in een uitverkocht Vorst Nationaal en op 29 november in de Lotto Arena!

Kaarten kosten 35 euro.
Belangrijk! Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. Meer hierover op www.ilovemyticket.be.

Kalender

za 04.11.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Vorst Nationaal

In onze andere zalen

wo 29.11.2017

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Lotto Arena

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"The War On Drugs" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium