Afficher ce site en français | View this website in English

TOTO 40 Trips Around The Sun Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

TOTO viert 40-jarig bestaan

In februari 2018 verschijnt bij Sony Music’s Legacy Recordings Worldwide een nieuw album met geremasterde hits en gloednieuwe opnames.

Maar weinig groepen in de muziekgeschiedenis drukten, individueel of gezamenlijk, een grotere stempel op de popcultuur dan de leden van TOTO. Daarom kondigen we met trots hun terugkeer naar België aan, en dan nog wel met hun grootste tournee van de laatste jaren: ’40 Trips Around The Sun Tour’. Vanaf februari 2018 start de tournee in Europa, speciaal ter gelegenheid van de 40e verjaardag van de band en op 18 maart hebben we de eer om hen in Vorst Nationaal te verwelkomen.

“Samen met David, Steve en Joseph ben ik vereerd en opgetogen over het aanhoudende succes van onze band”, liet Steve Lukather zich ontvallen. “De tournee voor ons 40-jarig bestaan wordt heel bijzonder, zowel voor ons als voor de fans die erbij zullen zijn. We hebben hard gewerkt aan nieuwe muziek en hebben oude nummers geremasterd.”

TOTO stelde samen met Legacy Recordings een gloednieuwe Greatest Hits-box samen. De vaste bandleden, Steve Lukather, David Paich, Steve Porcaro en Joseph Williams, trokken het afgelopen jaar opnieuw de studio in. Dit resulteerde in een mix van nieuwe, nooit eerder verschenen nummers met geremasterde klassiekers, bewerkt door Elliot Scheiner en Gavin Lurssen en zijn team.

Na bijna veertig jaar samenwerken en letterlijk duizenden bijdragen, onder meer aan het bestverkochte album aller tijden, Michael Jacksons ‘Thriller’, en meer dan 200 Grammy-nominaties, blijft TOTO wereldwijd één van de bands met de bestverkochte tournees en opnames. Afzonderlijk zijn de bandleden te horen op een indrukwekkend aantal van 5.000 albums, samen goed voor een half miljard verkochte platen.

Het repertoire van de groep vind je vandaag nog vaak terug in televisie-uitzendingen en nog altijd nemen tal van artiesten de sound en productie van de band als voorbeeld. Zo blijft TOTO toonaangevend in de normen die de muziekgemeenschap vastlegt. Wees er dus zeker bij op 18 maart 2018 in Vorst Nationaal en ontdek zelf waarom TOTO één van de weinige bands uit de jaren 70-80 is die in deze snel veranderende tijden een carrière wist uit te bouwen waar wereldwijd fans van verschillende generaties nog altijd van genieten!

Kaarten kosten 63 en 68 euro.

Kalender

zo 18.03.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"TOTO - 40 Trips Around The Sun Tour " wordt georganiseerd door Gracia Live