Afficher ce site en français | View this website in English

Véronic DiCaire Voices

Dit evenement is afgelopen.

EYS stelt voor in akkoord met Opus Productions

Na tal van uitverkochte concerten in Canada en Las Vegas en na ook het Belgische publiek eerder al voor zich gewonnen te hebben, komt de populaire Canadese zangeres en imitatrice Véronic DiCaire na haar concert op Valentijnsdag 14 februari opnieuw met haar show ‘Voices’ naar Vorst Nationaal. Datum van de afspraak is dit keer dinsdag 7 november.

DiCaire vertolkt, de ene keer in een rock-‘n-roll-setting, de andere keer heel intimistisch, de grootste Franse en internationale zangeressen. Meer dan 50 stemmen bootst ze tot in de perfectie na, van Madonna tot Lady Gaga, van Céline Dion tot Christine & The Queens, van Vanessa Paradis tot Edith Piaf… Ze reproduceert hun gebaren en gezichtsuitdrukkingen met een griezelige nauwkeurigheid, van het sexy heupgewieg tot het knipperen met de ogen.

De in Ontario geboren zangeres is al enkele jaren razend populair in Canada, Zwitserland, Frankrijk en Franstalig België, waar ze grote zalen in een mum van tijd uitverkoopt. Ze verwierf faam toen ze in 2008 door Céline Dion gevraagd werd om het voorprogramma te verzorgen op haar Taking Chances Tour.

Ontdek de unieke Véronic DiCaire en laat je in Vorst Nationaal met verstomming slaan!

Kaarten kosten 39, 45, 49, 54 en 60 euro.

Kalender

di 07.11.2017 - 20:00 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Véronic DiCaire - Voices" wordt georganiseerd door EYS Productions