Afficher ce site en français | View this website in English

Vianney

Dit evenement is afgelopen.

De Franse zanger verleidt een almaar groter wordend publiek. Een publiek dat heel talrijk zijn liedje ‘Je m’en vais’ heeft verkozen tot ‘Chanson Originale de l’année’ bij de laatste Victoires de la Musique. Zijn concert in de Madeleine in Brussel was weken op voorhand uitverkocht, maar goed nieuws voor wie er niet bij kon zijn: Vianney komt terug, dit keer voor een rendez-vous op 1 maart 2018 in Vorst Nationaal!

Deze nieuwe ‘petit prince’ van het Franse chanson maakte in 2014 indruk met zijn debuutalbum ‘Idées blanches’ en de singles ‘Je te déteste’, ‘Véronica’ en ‘Pas là’. Dit eerste werk kreeg platina-status in Frankrijk en leverde hem bij de Victoires de la Musique de titel van mannelijke artiest van het jaar op.

Zijn tweede,titelloze album verscheen in november 2016 en schopte het ook algauw weer tot platina. De eerste single eruit, ‘Je m’en vais’, werd en wordt grijs gedraaid op de radio. Met deze nieuwe realisatie bevestigde Vianney zijn status van buitengewoon artiest die het Franse chanson met het Angelsaksische songwriting weet te combineren. Dringend te ontdekken op het podium!

Kaarten kosten 33, 39 en 45 euro

Kalender

do 01.03.2018 - 20:00 uur

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

OPGELET, BELANGRIJKE WIJZIGING VOOR AANKOOP TICKETS!

Tickets voor de shows die plaatsvinden na 31 juli 2017 worden via Tele Ticket Service verkocht en niet meer via Sherpa.

"Vianney" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium