Afficher ce site en français | View this website in English

Amir

Dit evenement is afgelopen.

Amir was de openbaring van “The Voice” in 2014. Hij nam voor Frankrijk deel van het Eurovisie Songfestival 2016 en zag zijn muziek inmiddels bekroond met 3 NRJ Music Awards. Zijn eerste album ‘Au coeur de moi’ was goed voor goud in België en dubbel platina in Frankrijk met bijna 300.000 verkochte exemplaren. Ook zijn tweede opus ‘Addictions’ is goed op weg om weer goud te halen in Frankrijk met ondertussen al 150.000 verkochte exemplaren.

Na een lange tournee door Frankrijk en België in 2016/2017, inclusief concerten in de Madeleine en op het festival Scène sur Sambre, versterkt Amir opnieuw de “band van het hart” met zijn publiek en gaat hij terug op tournee om zijn fans te ontmoeten.

Hij begon zijn nieuwe tour “The Addictour” in de lente en trad in mei op in een compleet uitverkocht Forum in Luik. Voor de lente van 2019 kondigt Amir een nieuwe Belgische concertdatum aan. Dit keer is de afspraak in Vorst National, waar hij dinsdag 26 maart zal trakteren op een bijzonder concert.

Kaarten kosten 35,72, 45,80 en 50,28 euro. Genummerde zitplaatsen op parterre en tribunes.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

di 26.03.2019

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Amir" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium