Afficher ce site en français | View this website in English

Angèle

Dit evenement is afgelopen.

UITVERKOCHT

Klik hier om te reserveren voor het concert op 10.11 in de Lotto Arena

Na een tournee langs de zomerfestivals in ons land (Rock Werchter, Pukkelpop, Les Ardentes…), Zwitserland (Paleo) en Frankrijk (Les Vieilles Charrues, les Francos de La Rochelle…) en een resem zaalconcerten (met o.a. twee razendsnel uitverkochte AB-shows op 26 en 27 november), is Angèle klaar voor een volgende stap: een concert in de belangrijkste Brusselse muziektempel. Zaterdag 25 mei 2019 staat ze op de planken in Vorst Nationaal!

Na Stromae en Damso is een nieuw Belgisch wonderkind opgestaan: Angèle, die voluit luistert naar Angèle Van Laeken. Zij is dé hit van dit najaar. De Instagram-sterren volgen elkaar aan de lopende band op, maar Angèle weet zich als geen ander te onderscheiden van de massa die YouTube overspoelt. Als een volwaardig kind van haar tijd overstijgt ze muzikale, vestimentaire sociale en etnische kloven. Ze creëert een geheel eigen urban pop die niet aan één identiteit, klasse, wijk of kleur te verbinden is. Angèle belichaamt perfect haar generatie, beweeglijk en verzoenend, en herleidt grenzen tussen muzikale genres tot een herinnering uit vervlogen tijden. Pop, rap en electro in de mix: ‘Brol’, haar eerste album wordt ongetwijfeld de lekkerste Franse smoothie van het jaar!

Angèle staat op zaterdag 25 mei voor de eerste keer op het podium in Vorst Nationaal… een niet te missen concert!

Kaarten kosten 31,24, 34,61 en 37,96 euro.

Kalender

za 25.05.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Angèle" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium