Afficher ce site en français | View this website in English

Bloc Party

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Support: Middle Kids

2018 wordt een groots jaar voor Bloc Party! Het viertal, back in business sinds 2015, kondigde een spectaculaire najaarstournee aan waarbij ze hun eerste album ‘Silent Alarm’ integraal zullen brengen! Sinds de release van het mythische album in 2005 wordt Bloc Party als één van de grootste bands uit de indierockscene beschouwd. Het album werd unaniem geprezen door critici en zorgde voor een ongezien succes bij het grote publiek. Het leverde hen meerdere malen platina op én zorgde zelfs voor een nominatie voor een Mercury Prize. Sindsdien wordt het album als één van de beste albums van het vorige decennium beschouwd door o.a. Pitchfork, Q en Newsweek. NME noemde het zelfs één van de beste albums ooit gemaakt.

Kele Okereke (zang, gitaar), Russell Lissack (gitaar), Justin Harris (bas) en Louise Bartle (drums) besloten daarom om enkele exclusieve concerten te spelen in zes Europese hoofdsteden. Deze spectaculaire tournee gaat van start in Amsterdam op 15 oktober en houdt halt in Parijs, Berlijn, Dublin, Londen en… Brussel!

Bloc Party zal Vorst Nationaal laten daveren op zijn grondvesten op zaterdag 20 oktober met een sensationele en niet te missen show!

Kaarten kosten 36,84 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 20.10.2018

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Bloc Party" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium