Afficher ce site en français | View this website in English

Bon Iver

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Dit concert is volledig uitverkocht. Parking Audi is uitzonderlijk gesloten! Dit betekent dat als iedereen met de auto naar Vorst Nationaal komt de beschikbare parkeerplaatsen in geen tijd zullen ingenomen zijn. We raden daarom zeer sterk aan om gebruik te maken van het openbaar vervoer met je EVENT PASS of om te carpoolen.

UITVERKOCHT > Wachtlijst

Voor dit evenement is een wachtlijst geopend. Het is altijd zinvol om in te schrijven op deze lijst. Komen er plaatsen vrij, bijvoorbeeld door reserveringen die onbetaald blijven, dan worden deze toegekend aan wie geregistreerd is op de wachtlijst volgens het ‘first come, first served’-principe.

Belangrijk! Koop geen tickets via veilingsites of de secundaire markt. Meer hierover op www.ilovemyticket.be.

Klik hier om in te schrijven op de wachtlijst


Nadat begin 2017 nog hun wereldtournee noodgedwongen werd geannuleerd, kondigt Bon Iver vandaag (27.02.18) aan dat de band zijn fans in het najaar van 2018 opnieuw komt begroeten!

Met wat vertraging komt de groep van Justin Vernon ons dus zijn jongste album ’22, A Million’ live voorstellen! Justin Vernon is een uniek en subtiel artiest en mag zonder twijfel één van de meest getalenteerde muzikanten van zijn generatie genoemd worden. Zijn drie albums tellen samen een indrukwekkend aantal elektrofolkpareltjes, waaronder ‘Skinny Love’, ‘Calgary’ en ‘Holocene’. De eigenzinnige Vernon houdt zich bewust uit de schijnwerpers en de verwachtingen van de maatschappij. Hij is compromisloos, rauw en eerlijk en beroert met sprekend gemak een groot publiek. De bewondering van andere artiesten en zijn vele muzikale samenwerkingen (The National, St Vincent, Kanye West, James Blake, Wilco…) bewijzen eens te meer zijn uitzonderlijk talent. Met ’22, A Million’ levert hij tien bezwerende en hypercreatieve tracks af, waaronder de singles ’22 (OVER S∞∞N)’, ’10 d E A T h b R E a s T ⚄ ⚄’ en ’33 “GOD”’.

Kaarten kosten 40,08 en 46,80 euro.
40,08 euro = ongenummerde zit- en staanplaatsen
46,80 euro = genummerde zitplaatsen Golden Circle

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Belangrijk bericht: uitgestelde ticketverzending! Tele Ticket Service verstuurt de tickets ten vroegste 4 weken vóór het evenement.

Koop geen tickets op illegale (doorverkoop)websites of de zwarte markt. Deze tickets zijn vaak vervalst of ongeldig. Je loopt dus het risico dat je de toegang tot het concert geweigerd wordt. Meer info op www.ilovemyticket.be.

Kalender

do 25.10.2018

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Bon Iver" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium