Afficher ce site en français | View this website in English

Cavalluna World of Fantasy

Opgelet: Nederlandstalige show in het Sportpaleis, Franstalige show in Vorst Nationaal

CAVALLUNA – World of Fantasy tijdens grote Europa-tournee ook in Antwerpen en Brussel

Nieuwe naam

De komende Europa-tournee van Apassionata World GmbH verschijnt dit jaar niet alleen met een nieuw programma, maar ook onder een nieuwe merknaam! Het populaire showformaat kreeg vanwege de nóg hogere kwaliteit en de verdere ontwikkeling van de gehele organisatie een nieuwe naam en gaat voortaan als “CAVALLUNA” op tournee.

Het eerste programma met de titel “CAVALLUNA – World of Fantasy” neemt je mee op een onvergetelijke reis: de jonge Tahin ontdekt een wereld voorbij de realiteit, waarin zijn innigste wensen en fantasieën bewaarheid worden. Tussen betoverde droomwouden en fantastische wezens maakt hij kennis met de mooie Naia, die hem meeneemt op een reis door haar wonderbaarlijke thuisland. Maar als hij het geheimzinnige meisje terug wil nemen naar zijn leven van alledag, om samen met haar verder te kunnen leven, moet hij een moeilijke opdracht op zich nemen. Hij moet leren het noodlot te vertrouwen om zijn wensen uit te laten komen. Zal Tahin erin slagen – ondanks de dwalingen tussen de twee werelden – het geluk te vinden?

Nieuwe dimensie

Al met “APASSIONATA – Companions of Light” overtuigde creatief directeur en regisseur Klaus Hillebrecht honderdduizenden toeschouwers met beelden van een prachtige show, een grandioze vertolking en een onmiskenbare soundtrack. De show werd herhaaldelijk bestempeld als de beste sinds jaren en zorgde voor uitverkochte zalen in diverse Europese metropolen. Met de nieuwe show “CAVALLUNA – World of Fantasy” wil de voor een Emmy genomineerde componist de eerdere successen een geslaagd vervolg geven en het spektakel met de mooiste paardenrassen van Europa in een compleet nieuwe dimensie laten stralen. De droomachtige scènes gaan vergezeld van adembenemende showelementen waarin mens en dier in totale harmonie met elkaar samenwerken en de fantastische geschiedenis tot leven brengen.

Van oktober 2018 tot juni 2019 zal “CAVALLUNA – World of Fantasy” met een fantastische symbiose van paardrijkunst, acrobatiek, dans en muziek de toeschouwers in heel Duitsland en Europa in haar ban brengen. Beleef wat het betekent wanneer wensen uitgroeien tot een avontuur en verheug je nu al op onvergetelijke momenten en beeldschone paarden.

Over de producent

Apassionata World GmbH staat garant voor magische ontmoetingen tussen mens en paard. Uit een traditie van 15 jaar met succesvolle shows voor de hele familie ontstonden de populaire Europa-tournees en het SHOWPALAST MÜNCHEN met het rondom gelegen EQUILALAND.

Met jaarlijks rond 450.000 enthousiaste toeschouwers bereikte de onderneming als organisator van de succesvolle shows “APASSIONATA – Companions of Light”, “APASSIONATA – Cinema of Dreams”, “APASSIONATA – In de Ban van de Spiegel” een mijlpaal in de entertainmentindustrie. Deze traditie zet de show “CAVALLUNA – World of Fantasy” zonder onderbreking voort.

De programma’s van Apassionata World GmbH zijn als totaal kunstwerk ronduit betoverend, vol fascinerende details die elke bezoeker afzonderlijk op zijn of haar eigen wijze beleeft. De variatie tussen meeslepende actie, perfecte harmonie en grappige momenten vol verrassingen, raakt jong en oud en neemt het publiek in heel Europa in zijn ban.

Kaarten kosten
Sportpaleis Antwerpen 42, 53, 64, 75 en 86 euro.
Vorst Nationaal 42,50, 53,50, 64,50, 75,50 en 86,50 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 16.03.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 13:30
Aanvang - 15:00

Vorst Nationaal

in verkoop

Tele Ticket Service

zo 17.03.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 13:30
Aanvang - 15:00

Vorst Nationaal

in verkoop

Tele Ticket Service

In onze andere zalen

za 02.02.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 13:30
Aanvang - 15:00

Antwerps Sportpaleis

in verkoop

Tele Ticket Service

za 02.02.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Antwerps Sportpaleis

in verkoop

Tele Ticket Service

zo 03.02.2019 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 13:30
Aanvang - 15:00

Antwerps Sportpaleis

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Cavalluna - World of Fantasy" wordt georganiseerd door PSE-Belgium