Afficher ce site en français | View this website in English

Charles Aznavour

Dit evenement is afgelopen.

R.I.P. Charles Aznavour (22.05.24 – 01.10.18)

Charles Aznavour is op 94-jarige leeftijd overleden. De Sportpaleis Group mocht de wereldvermaarde Franse zanger vaker verwelkomen in het Sportpaleis, de Lotto Arena en uiteraard ook in Vorst Nationaal. Zijn laatste concert in onze Brusselse zaal vond plaats op 17 november 2015. Een nieuw concert stond er gepland komende vrijdag 26 oktober. We danken Charles Aznavour voor alle mooie momenten en alle onvergetelijke muziek die hij ons bracht.

Wie kaarten kocht voor het concert op 26 oktober ontvangt een mail van Tele Ticket Service over de terugbetaling van de kaarten.
(Eerdere berichtgeving)

Na een tournee naar alle hoeken ter wereld waarbij alle bezoekersrecords gebroken werden – van New York, Boston, Montreal, Quebec, Miami, Los Angeles over Rio de Janeiro, Santiago de Chile, Buenos Aires, Sao Paulo tot Madrid, Moskou, Rabat, en straks ook nog Beiroet, Rome, Cagliari, Sydney, Melbourne, Noumea, Papeete, Milaan, Tel Aviv, Wenen… – komt Charles Aznavour op 26 oktober terug naar Brussel. In Vorst Nationaal brengt hij een uniek concert in het kader van zijn nieuwe tournee. Daarbij zullen uiteraard al zijn grote hits aan bod komen.

Charles Aznavour is de meest gevierde Franse kunstenaar ter wereld en wordt geëerd door internationale artiesten als Elton John, Bob Dylan, Celine Dion, Liza Minnelli en vele anderen. In 1998 werd hij door CNN uitgeroepen tot “Grootste kunstenaar van de eeuw”.

Charles Aznavour is de auteur van meer dan 1000 songs. Hij acteerde in meer dan 80 films. Hij reisde de hele wereld rond en stond in meer dan 94 landen op de grootste podia.

Kalender

vr 26.10.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Charles Aznavour" wordt georganiseerd door Moonlight Productions en OD Live Productions in akkoord met Patrick SHART en Alain BOYACI