Afficher ce site en français | View this website in English

Claudio Baglioni

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Claudio Baglioni viert een halve eeuw carrière op 5 april in Vorst Nationaal. Zijn succes duurt voort met zijn nieuwe tournée ‘Al Centro’.

Na zijn vroegere concerten in Vorst Nationaal in 2010 en 2014, keert Claudio Baglioni terug op 5 april 2019 met zijn nieuwe tournée “Al Centro”. Om zijn jubileum te vieren, zal hij optreden binnen een configuratie van 360° met een podium in het midden van de zaal. Het publiek zal hem vanuit alle hoeken in volle glorie kunnen bewonderen.

Claudio Baglioni zal met dezelfde productie, goed voor ongeveer 10 gevulde vrachtwagens aan materiaal, in de grote arena’s van Italië optreden. Dit alles om zijn fans een onvergetelijk concert te bieden.

50 jaar muziek en wereldwijd 60 miljoen platen verkocht, dat zijn de niet weg te denken cijfers van een unieke en onnavolgbare carrière. We hebben het hier uiteraard over de carrière van Claudio Baglioni. Een muzikant, auteur en performer die, vanaf de late jaren 60 tot op de dag van vandaag, er in geslaagd is om de ene na de andere generatie te veroveren. Dit dankzij zijn pop-melodische repertoire dat hij doorweefde met zijn songwritingskills, rock- en jazzinvloeden, internationale en wereldmuziek. Baglioni was revolutionair op het gebied van live-optredens, zowel op muzikaal, sociaal gebied als in de tv-wereld. Hij was de eerste die een seizoen van grote rally’s in stadions inwijdde en ook de allereerste die, in 1996, de “verdwijntruc op het podium” realiseerde. Hij bracht de live optredens naar de belangrijkste en meest prestigieuze arena’s van Italië.

Kaarten kosten 80 en 85 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

vr 05.04.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Claudio Baglioni" wordt georganiseerd door Gracia Live