Afficher ce site en français | View this website in English

Eddie Vedder

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

WEGENWERKEN!!! Kruispunt Ruisbroek / Neerstallesteenweg + D’Huartstraat + Kruispunt Avenue du Globe / Van Volxemlaan

Gezien de slechte weersomstandigheden gaat Parking AUDI toch open vanavond.

Voorprogramma: Glen Hansard

Eddie Vedder komt in juni en juli naar Europa voor een reeks exclusieve concerten. Hij trapt zijn tournee af in Amsterdam en eindigt die in Londen, waar hij het voorprogramma voor The Who verzorgt. Eddie Vedder vergeet daarbij uiteraard zijn Belgische publiek niet en komt op woensdag 12 juni naar het podium van Vorst Nationaal. Een uniek concert dat je niet mag missen!

Eddie Vedder is vooral bekend om zijn carrière bij Pearl Jam, waar hij sinds 1990 frontman is. Zijn solodebuut dateert van 2007 en is meteen een inslaand succes. Met zijn soundtrackalbum voor de film ‘Into The Wild’ wint Vedder een Golden Globe voor het nummer “Guaranteed”. Opvolger ‘Ukulele Songs’ (2012) is dan weer goed voor een Grammy-nominatie voor Best Folk Album. Op 7 april 2019 wordt Eddie Vedder als lid van Pearl Jam geïntroduceerd in de Rock and Roll Hall of Fame.

Kaarten kosten 64,84, 87,24, 109,64 en 143,24 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

wo 12.06.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Eddie Vedder" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium