Afficher ce site en français | View this website in English

Eros Ramazzotti Vita Ce N'è World Tour

Dit evenement is afgelopen.

De koning van de Italiaanse popmuziek brengt op 23 november zijn nieuwe album ‘Vita Ce N’è’ uit. Hij stelt zijn album voor tijdens een wereldtournee die op 31 maart en 1 april 2019 in Vorst Nationaal halt zal houden.

Wie er de vorige keren in Vorst Nationaal bij was, weet hoe naadloos Eros passie, romantiek en popmuziek kan doen samensmelten. Zijn vele Belgische fans van het eerste uur zullen ongetwijfeld trouw op post zijn en zich opnieuw laten meeslepen door de vele hits uit zijn succesvolle carrière. Voor wie hem nog niet live gezien heeft: laat je verleiden door gepassioneerde versies van onder andere “Se bastasse una canzone”, “Musica è”, “Più bella cosa” of “Cose della vita”.

In de nieuwe show zal ook ruimte zijn voor minder bekende albumtracks en nu nog onbekend nieuw werk. Ramazzotti brandt van verlangen om zijn nieuwe show aan zijn fans te presenteren.

Zijn concerten in Vorst Nationaal op 31 maart en 1 april zijn opnieuw een niet te missen kans om de meest geliefde Italiaanse artiest aan het werk te zien.

Kaarten kosten 55, 65 en 79 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

zo 31.03.2019

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

ma 01.04.2019

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Eros Ramazzotti - Vita Ce N'è World Tour" wordt georganiseerd door Greenhouse Talent