Afficher ce site en français | View this website in English

Interpol

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Support: Nilüfer Yanya

Interpol treedt opnieuw op de voorgrond, met een zesde album dat in augustus moet uitkomen. De graag geziene gasten op de grootste podia over de hele wereld bevestigen voor dit najaar een nieuwe afspraak met hun Belgische fans. Interpol staat op 28 november op de planken in Vorst Nationaal!

De New Yorkse band met de karakteristiek donkere en krachtige stijl charmeert het grote publiek en de critici al sinds hun eerste LP ‘Turn On The Bright Lights’ uitkwam in 2002. Het schitterende ‘Antics’ volgt in 2004 met bijtende tracks als “Slow Hands” en “Evil”. Nog eens vijf jaar later is er ‘Our Love To Admire’ (2009) met wereldhits als “The Heinrich Maneuver”. In 2010 brengen ze nog een zelfgetiteld album uit, en in 2014 verschijnt ‘El Pintor’, dat de Amerikaanse band in ons land voorstelde met een meesterlijk concert in Vorst Nationaal.

De groep kondigt aan dat hun nieuwe album ‘Marauder’ eraan komt, en dat doen ze met een gloednieuwe single! “The Rover” is een evenwichtig nummer dat de typische scherpe gitaarlijnen perfect combineert met de al even typische bezwerende stem van Paul Banks. Geen twijfel mogelijk: dit is een trio op het toppunt van zijn kunnen, dat we dit najaar graag aan het werk zien op de Europese podia.

Kaarten kosten 39,09 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

wo 28.11.2018

Deuren - 19:00
Aanvang - 19:50

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Interpol" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium