Afficher ce site en français | View this website in English

Jamiroquai

Dit evenement is afgelopen.

Voorprogramma: Afrika Bambaataa

Jamiroquai en Vorst Nationaal is een echt liefdesverhaal! Na zijn uitverkochte concert in 2011 is het een blij weerzien met een zaal die veel betekend heeft voor Jay Kay! Op 30 mei strijken de Space Cowboy en zijn bandleden weer neer in Vorst Nationaal!

Jamiroquai is een van de meest toonaangevende Britse bands van de afgelopen 25 jaar. De albums van de soulfunkformatie haalden meermaals de top tien in Groot-Brittannië en drie albums prijkten zelfs helemaal bovenaan! En gingen samen meer dan 26 miljoen keer over de toonbank. Dat leverde Jamiroquai onder meer een plekje op in het Guinness Book of World Records voor bestverkochte funkalbum aller tijden.

Sinds de oprichting van Jamiroquai door frontman Jay Kay in 1992 behaalden deze pioniers van de ‘Funk van de toekomst’ al snel wereldfaam en zetten ze zichzelf op de kaart als een van meest succesvolle shows ter wereld. De release van hun debuutalbum ‘Emergency on Planet Earth’ in 1993 ging gepaard met het volledig vernieuwen van de moderne popmuziek en Jamiroquai beïnvloedde sommige van de populairste artiesten van vandaag. Jamiroquai scoorde hoge ogen met hits als ‘Cosmic Girl’, ‘Virtual Insanity’, ‘Deeper Underground’, ‘Canned Heat’ en ‘Seven Days in Sunny June’.

Mis deze Britse funk/acidjazzformatie niet op 30 mei 2019 in Vorst Nationaal.

Kaarten kosten 69 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

do 30.05.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Jamiroquai" wordt georganiseerd door Gracia Live