Afficher ce site en français | View this website in English

Joe Hisaishi Symphonic Concert Music from the Studio Ghibli Films of Hayao Miyazaki

Dit evenement is afgelopen.

In aanwezigheid van componist, pianist en dirigent Joe Hisaishi
Met orkest en uitgebreid koor

De beroemde muziek uit de cultfilms van Studio Ghibli, gecomponeerd door Joe Hisaishi, wordt voor het eerst live in België uitgevoerd door een orkest en een uitgebreid koor tijdens een eenmalig concert op 14 februari 2019 in Vorst Nationaal.

Het evenement ‘Joe Hisaishi Symphonic Concert: Music from the Studio Ghibli Films of Hayao Miyazaki’ nodigt je uit om je onder te dompelen in deze magische werelden. Op het podium wordt de link tussen de muziek en de verhalen naar een hoger niveau getild en raken de composities van Joe Hisaishi en de beelden van Hayao Miyazaki met elkaar versmolten.

Filmmaker Hayao Miyazaki behaalde in 2002 een Oscar voor beste animatiefilm met ‘Spirited Away’ en was in 2015 laureaat van de prestigieuze Honorary Award. Voor de muziek van zijn films werkt hij al meer dan dertig jaar samen met Joe Hisaishi.

Op het programma:

Nausicaä of the Valley of the Wind
Castle in the Sky
My Neighbor Totoro
Kiki’s Delivery Service
Porco Rosso
Princess Mononoké
Koro’s Big Day Out
Howl’s Moving Castle
Ponyo on the Cliff by the Sea
The Wind Rises

Kaarten kosten 39,90, 54,90, 79,90, 99,99, 129,90 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

do 14.02.2019

Deuren - 18:45
Aanvang - 20:15

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Joe Hisaishi Symphonic Concert - Music from the Studio Ghibli Films of Hayao Miyazaki" wordt georganiseerd door Overlook Events