Afficher ce site en français | View this website in English

Kids United Nouvelle Génération

Dit evenement is afgelopen.

Nieuwe kinderen, een nieuw album, het avontuur gaat verder

Ontdek rond Gloria de nieuwe gezichten van KIDS UNITED Nouvelle Génération: Ilyana, Nathan, Dylan en Valentina, Unicef-boodschappers die via hun liedjes een boodschap van vrede, verdraagzaamheid en liefde verspreiden.

Voor hun nieuwe album (release 17 augustus 2018) doken de KIDS UNITED Nouvelle Génération in het mooiste Franse liedjesrepertoire, waar ze o.a. ‘La tendresse’, een van de grootste successen van Bourvil uit 1963, ‘Le lion est mort ce soir’ en ‘Mille Colombes’ bovenhaalden.

UNITED KIDS Nouvelle Génération maakt een tournee vanaf 27 januari 2019. Ze passeren o.a. in de Dôme de Paris – Palais des Sports op 23 en 24 maart, maar ook in Vorst Nationaal op zondag 28 april om 15.00 uur.

Kaarten kosten 40, 52, 57 en 63 euro.
Een deel van de winsten uit de kaartverkoop wordt geschonken aan UNICEF in Frankrijk, zodat teams ter plaatse hun acties ter bescherming van kwetsbare kinderen kunnen voortzetten en versterken.

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

zo 28.04.2019

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 15:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Kids United - Nouvelle Génération" wordt georganiseerd door AA Productions in akkoord met Decibels Productions en M6 Evenements