Afficher ce site en français | View this website in English

Mariah Carey All I Want For Christmas Is You European Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

SUPPORT: KnowleDJ

Kerstmis valt iets vroeger dit jaar… Superster Mariah Carey, internationaal icoon en diva hors-categorie, kondigde haar komst naar het Europese vasteland aan met haar bejubelde ‘All I Want For Christmas Is You’ tour! Een adembenemende show gewijd aan haar grootste klassiekers, wat van haar komst naar Vorst Nationaal het mooiste kerstcadeau van dit jaar maakt.

“Splashiness, sentimentality, sparkle with all the trimmings” – The Guardian
“A brilliantly camp, irrestistible delight” – The Daily Telegraph
“A festive extravaganza” – The Independent
“It’s all we want for Christmas” – Evening Standard

Mariahs tour oogstte vorig jaar al een overrompelend succes en werd gelauwerd door de Engelse pers. Er is geen twijfel mogelijk: dit wordt een buitengewone show!

Muziekicoon, soullegende, popfenomeen, adembenemende live-artieste… het lijstje superlatieven aan haar adres lijkt oneindig. Mariah verkocht niet minder dan 220 miljoen albums over de hele wereld en stond met maar liefst 18 singles (waarvan 17 zelfgeschreven nummers) in de Billboard Hot 100. Met haar gouden stem, die maar liefst vijf octaven aan kan, en haar talent als auteur, componist, uitvoerder en producent belichaamt ze op haar eentje haar status van moderne popster. De complete artiest die meerdere malen bekroond werd onderscheidde zich ook als actrice (Precious, 2009) en als filantroop voor verschillende goede doelen.

Ze is zonder twijfel een grootse popster die uitkijkt naar haar ontmoeting met het Belgische publiek op 14 december in Vorst Nationaal. Een concert dat je niet mag missen!

De Legacy Members van Honey B. Fly (The Official Mariah Carey Fan Community) krijgen de exclusieve kans om tickets te bestellen voor de start van de officiële voorverkoop, en dit vanaf dinsdag 5 juni, 10u00, tot donderdag 7 juni, 22u00.

De Junior Members van Honey B. Fly (The Official Mariah Carey Fan Community) krijgen de exclusieve kans om tickets te bestellen voor de start van de officiële voorverkoop, en dit vanaf dinsdag 5 juni, 11u00, tot donderdag 7 juni, 22u00.

Ben je nog geen lid bent en wil je toegang krijgen tot de exclusieve presale voor de fanclub van Mariah Carey, dan kunt je je inschrijven voor de Honey B. Fly Live Pass. Klik hier voor meer details.

Kaarten kosten 48,05, 63,72, 79,41, 92,85 en 126,44 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Enhanced Experience Tickets

Ultimate package – 707 EUR – max. 2

Het Ultimate package bevat:

 • Een zitplaats op de eerste rij van het middenplein om Mariah Carey live te zien
 • Een exclusieve foto met Mariah Carey
 • Een speciaal ontworpen merchandise-item voor packageklanten
 • Een laminate en lanyard van Mariah Carey als aandenken
 • Medewerkers ter plaatse
  De fotosessie vindt mogelijks plaats in (het begin van) de namiddag voor de show.

Front 5 Rows package – 302 EUR – max. 8

Het Front 5 Rows package bevat:

 • Een zitplaats in eerste prijscategorie in rijen 2 tot 5 om Mariah Carey live te zien
 • Een speciaal ontworpen merchandise-item voor packageklanten
 • Een laminate en lanyard van Mariah Carey als aandenken
 • Medewerkers ter plaatse

Hot Ticket package – 193,64 EUR – max. 8

Het Hot Ticket package bevat:

 • Een zitplaats om Mariah Carey live te zien
 • Een speciaal ontworpen merchandise-item voor packageklanten
 • Een laminate en lanyard van Mariah Carey als aandenken
 • Medewerkers ter plaatse

Let op, de packagevoucher vervangt je ticket niet! De packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien de show of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het showticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden met een geldig identiteitsbewijs en deze bevestigingsvoucher. De klant zal in de week voor de show geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor afhaling. De inhoud van het pakket is een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.

Kalender

vr 14.12.2018

Deuren - 18:30
Aanvang - 19:30

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You European Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium