Afficher ce site en français | View this website in English

Ms. Lauryn Hill The Miseducation of Ms. Lauryn Hill 20th Anniversary Tour

Dit evenement is afgelopen.

! UPDATE TIMING !

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Ms. Lauryn Hill kondigt met veel plezier twaalf Europese stops aan voor haar wereldtournee, die de twintigste verjaardag van haar intussen legendarische debuutplaat ‘The Miseducation of Lauryn Hill’ in de verf zet. De veelvuldig bekroonde artieste – ze won onder meer enkele Grammy Awards – doet dit najaar dus het Oude Continent aan en slaat daarbij ons land niet over! Ms. Lauryn Hill staat op 18 november op de planken in Vorst Nationaal.

Ms. Hill over de tournee: “Dit album geeft een intiem deel van mijn jeugd weer. Het gaat over het grootste deel van, zo niet álle, meest positieve en negatieve emoties die ik tot dan beleefd had. Ik geloof rotsvast in het vermogen van mijn community om elkaar lief te hebben en zich te verbeteren met alle steun en aanmoediging die daarbij nodig zijn. De wereld van vandaag, complex en steeds in verandering, heeft nood aan een evenwicht tussen morele kracht en catharsis. Ik hoop dat de liefde en energie waarmee ik dit album gerealiseerd heb, een blijvende bron van liefde en positiviteit kunnen zijn voor verandering”.

Het internationale icoon telt verscheidene platina albums en scheerde hoge toppen met The Fugees, om daarna ook solo de hele wereld in te pakken met ‘The Miseducation of Lauryn Hill’, twintig jaar geleden intussen. Singles als ‘Doo Wop (That Thing)’ en ‘Everything Is Everything’ maakten van haar een absolute superster.

Kaarten kosten 42,20, 53,40 en 75,80 euro. Maximum 8 tickets per bestelling.
In de ticketprijs is een charity fee van 2 euro inbegrepen t.v.v. het MLH Foundation Fund.

Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

PACKAGES

Ms. Lauryn Hill Side Stage Meet & Greet Ticket package : € 489,50

The Ms. Lauryn Hill Side Stage Meet & Greet Ticket package includes:
- Premium seat
- View part of Ms. Lauryn Hill’s performance from the wings of the stage
- Photo op with Ms. Lauryn Hill
- Commemorative poster
- Collectible laminate
- Onsite VIP Host

De Meet & Greet kan zowel voor als na de show plaatsvinden.

Ms. Lauryn Hill Meet & Greet Ticket package : € 362,30

The Ms. Lauryn Hill Meet & Greet Ticket package includes:
- Premium seat
- Photo op with Ms. Lauryn Hill
- Commemorative poster
- Collectible laminate
- Onsite VIP Host

De Meet & Greet kan zowel voor als na de show plaatsvinden.

Ms. Lauryn Hill Merchandise Ticket package : € 176,72

The Ms. Lauryn Hill Merchandise Ticket package includes:
- Premium seat
- Commemorative poster
- Onsite VIP Host

Let op, de package-voucher vervangt je ticket niet! Deze packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien de show of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het pakket en het showticket in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden met een geldig identiteitsbewijs en de bevestigingsvoucher. De klant zal in de week voor de show geïnformeerd worden (via het door de klant opgegeven e-mailadres tijdens de bestelling) met instructies voor afhaling. De inhoud van het pakket is een aandenken en geven de klant geen toegang tot de zaal of de backstage.

Kalender

zo 18.11.2018

Deuren - 18:30
Aanvang - 19:15

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Ms. Lauryn Hill - The Miseducation of Ms. Lauryn Hill 20th Anniversary Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium