Afficher ce site en français | View this website in English

Parkway Drive

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Voorprogramma’s: Killswitch Engage en Thy Art Is Murder

Na hun broeierige set op het hoofdpodium van Graspop Metal Meeting kondigt Parkway Drive zijn terugkeer naar de concertzalen aan. Met veel tromgeroffel begroet de Australische metalgroep zijn Belgische fans op 5 februari in Vorst Nationaal. Wees voorbereid!

In 2003 ziet de groep het levenslicht in de kelder van een huis op Parkway Drive in Byron Bay. In 2004, nadat ze het Australische metalpubliek veroverden met hun EP ‘Don’t Close Your Eyes’, trekt de band richting Verenigde Staten met een eerste album in het vooruitzicht. Sinds ‘Killing With A Smile’, dat verscheen in 2005, rijgt de band de successen, tournees en albums aan elkaar. Met ‘Horizons’ (2007), ‘Deep Blue’ (2010), ‘Atlas’ (2012) en ‘IRE’ (2015) bouwen ze aan een ongezien sterke discografie waarmee de band een steeds groter publiek in alle uithoeken van de wereld overtuigt. Dankzij hun mix van heavy metal en hardcore punk staat de band vandaag bekend als dé meesters van de metalcore. Maar tijd om uit te rusten is er niet voor de razende podiumbeesten, net als voor hun publiek. Met beukende riffs en snijdende percussie raken ze hun fans keer op keer recht in het hart.

In mei 2018 brachten deze vijf kerels hun zesde studioalbum ‘Reverence’ uit! De plaat, gedragen door singles ‘The Void’ en ‘Chronos’, is het beginpunt van een nieuwe fase in hun carrière. Dat komen ze op 5 februari 2019 hoogstpersoonlijk bewijzen op het podium van Vorst Nationaal!

Kaarten kosten 45,80 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

di 05.02.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Parkway Drive" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium