Afficher ce site en français | View this website in English

Patrick Fiori en concert

Dit evenement is afgelopen.

Patrick Fiori, zoon van een Armeense vader en een Corsicaanse moeder, is vandaag één van de populairste Franse zangers. Op het Eurovisiesongfestival 1993 behaalde hij de vierde plaats met het nummer ‘Mama Corsica’. Een jaar later bracht hij met ‘Puisque c’est l’heure’ zijn eerste cd uit. Na zijn album ‘Choisir’, goed voor platina in 2014, bracht hij artiesten van Corsica en het vasteland samen op ‘Corsu Mezu Mezu’, het album waarmee hij hulde bracht aan Corsica en waarvan meer dan 300.000 exemplaren werden verkocht. Zijn dorst naar nieuwe uitdagingen bracht hem er ook toe om coach te worden van het TF1-programma The Voice Kids en dat al gedurende 4 seizoenen.

In september 2017 bracht Patrick Fiori zijn jongste album ‘Promesse’ uit. Voor het schrijven van dit album deed hij niet alleen een beroep op oude getrouwen als Jean-Jacques Goldman, Ariane Quatrefages en Serge Lama, je hoort er ook nieuwe samenwerkingen met Slimane en Soprano.

Patrick Fiori stelt zijn nieuwe album aan je voor in Vorst Nationaal.
Kaarten kosten 39, 43, 47 en 51 euro.
51 euro = Gouden cirkel.

De eerste rij in het middenplein is rij 19.

Kalender

za 15.12.2018

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 20:30

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Patrick Fiori - en concert" wordt georganiseerd door Médiascene en accord avec Labellune et Sud Concerts