Afficher ce site en français | View this website in English

Roméo Elvis

Dit evenement is afgelopen.

Na het succes van zijn mixtape ‘Morale 2’, waarvoor hij samenwerkte met producer Le Motel, pakte de Brusselse rapper Roméo Elvis uit met ‘Morale 2Luxe’, een heruitgave met 11 exclusieve nummers, waaronder een remix van zijn hit ‘Drôle de question’ door het producersduo Double X. Zijn diepe stem en de hypnotiserende melodieën van Le Motel leverden een project op met gevarieerde en betoverende ritmes. Een natuurlijke samenwerking met boeiende en elektronische geluiden die Roméo naar de grote podia in België en Frankrijk stuwt. Met ‘Morale 2’ werd Roméo Elvis één van de meest gestreamde Belgische artiesten. Met zijn authentieke esthetiek en zijn innoverende muzikale projecten heeft Roméo Elvis een bijzondere en stevige band met zijn publiek weten te creëren. Dankzij deze spontane en loyale relatie slaagt Roméo Elvis erin het ene concert na het andere uit te verkopen. Amper 25 jaar oud, is hij één van de echte leiders van de nieuwe golf van Belgische artiesten, veelbesproken als waardig vertegenwoordiger van de nieuwe Belgische rapscène die ook volop Frankrijk aan het veroveren is.

Kaarten kosten 33,48, 40,20 en 44,68 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 20.04.2019

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Roméo Elvis" wordt georganiseerd door Backinthedayz