Afficher ce site en français | View this website in English

Snow Patrol Europe Tour 2019

Dit evenement is afgelopen.

Main Support: Foy Vance
*Opener: JC Stewart *

‘Wildness’ betekende de grote terugkeer voor één van de meest iconische bands van de internationale indierock-scene. Na zeven jaar afwezigheid presenteert Snow Patrol zijn zevende studioalbum en maken ze ook eindelijk hun retour op het podium! Na een mooie plaats op de affiche van Rock Werchter 2018 zetten Gary Lightbody en zijn kompanen hun tournee verder. Daarbij hoort ook een halte op 22 januari 2019 in Vorst Nationaal.

Vijf uitzonderlijk getalenteerde muzikanten, een mix van Schots en Noord-Iers temperament, snijdende gitaarlijnen, een onvergetelijke stem, hypergevoelige songs… dat is Snow Patrol in enkele sleutelwoorden. De groep, opgericht in 1998, scheert in 2006 internationaal hoge toppen met zijn vierde album ‘Eyes Open’. Het album is een opeenvolging van hits als ‘You’re All I Have’, ‘Hands Open’, ‘Shut Your Eyes’, ‘Chasing Cars’. Maar liefst zeven platina albums sleept de plaat in de wacht in het Verenigd Koninkrijk, maar het is wel degelijk de hele wereld die door de knieën gaat voor de krachtige en betoverende nummers van het atypische vijftal. Sindsdien is Snow Patrol nooit weg geweest uit de toppen van de charts, en evenmin uit de harten van de fans.

Na het succes van ‘A Hundred Million Suns’ (2008) en ‘Fallen Empires’ (2011), ruim 15 miljoen verkochte platen wereldwijd en tal van bekroningen, had de groep echter nood aan een pauze. Sinds Rock Werchter 2012 is het stil rond Snow Patrol, maar vandaag zijn ze dus helemaal terug met ‘Wildness’. Hun singles ‘Don’t Give In’, ‘A Dark Switch’ en het recente ‘Soon’ bewijzen dat Gary, Jonny, Nathan, Paul en Johnny nog niks van hun muzikale kracht verloren zijn. Aarzel niet en geniet live mee van deze hypergetalenteerde en iconische band.

Kaarten kosten 43,57 en 54,76 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Elk aangekocht ticket geeft recht op een door jou gekozen standaard fysiek exemplaar of een standaard digitale versie van het album ‘Wildness’. Verzend- en verpakkingskosten zijn van toepassing op het fysieke exemplaar.

Op elk aangekocht ticket vind je de link naar de activeringspagina en een unieke code. Gelieve er rekening mee te houden dat elke code maar geldig is voor 1 exemplaar van ‘Wildness’. Ben je al in het bezit van een exemplaar, dan ben je vrij om deze code te delen met familie, vrienden, collega’s of wie dan ook bij wie het nodig is om zijn of haar cd-verzameling aan te vullen. Alle info i.v.m. het schenken van de cd staat op de activeringspagina.

Kalender

di 22.01.2019

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Snow Patrol - Europe Tour 2019" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium