Afficher ce site en français | View this website in English

Stars 80 Triomphe

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

STARS 80 IS TERUG OP 11 APRIL!

Franstalige show met o.a. 3 Belgen op het podium: ALEC MANSIONPLASTIC BERTRANDBENNY B

Dans, zing en beleef een waanzinnige nacht met de Franstalige artiesten van de jaren 80!

Stars 80 kan terugblikken op succesvolle en volledige uitverkochte tournees die werden bijgewoond door meer dan 3,5 miljoen bezoekers tijdens de voorbije 11 jaar. En het feesten houdt niet op! Je kan de iconische zangers en zangeressen van deze tournees, samen met hun muzikanten, danseressen en dansers, opnieuw live meemaken tijdens deze grootse 80S-PARTY!

STARS 80 & Friends – Triomphe is een nieuw spektakel, een nieuw concept met artiesten die op het podium ook plaats bieden aan de generatie die na hen kwam: o.a. BENNY B en LARUSSO zullen deel uitmaken van het gezelschap (*).

(*) De artiesten op Stars 80 zijn ALTERNEREND: Sabrina, Jean-Luc Lahaye, Larusso, Emile et Images, Julie Pietri, Patrick Hernandez, Joniece Jamison, Plastic Bertrand, Pauline Ester, Début de Soirée, Cookie Dingler, Benny B, Jean Pierre Mader, Patrick Coutin, Phil Barney, Alec Mansion, Laroche Valmont, Thierry Pastor en Jean Schultheis.

Warm-up: Lucky Dance Party
Enscenering: Chris Marques en Jaclyn Spencer
Choreografie: Delphine Attal Gelle

Kaarten kosten 40,50, 49,50, 54,90 en 64,90 euro.

Kalender

do 11.04.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 19:40

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Stars 80 - Triomphe" wordt georganiseerd door Createvent in akkoord met Cheyenne Productions en La Petite Reine