Afficher ce site en français | View this website in English

The Eloya Christmas 2018 Basic-Fit Brussels vs Crelan Okapi Aalstar

Dit evenement is afgelopen.

1 aangekocht ticket voor een volwassene geeft recht op 1 gratis ticket voor iemand jonger dan 16 jaar. Het is noodzakelijk om Tele Ticket Service te bellen op 070 345 345 (max. 0,30 euro/min.) om van dit aanbod gebruik te kunnen maken.

Op 26 december 2018 speelt Basic-Fit Brussels zijn reguliere competitiewedstrijd tegen Crelan Okapi Aalstar op een uitzonderlijke locatie: VORST NATIONAAL.

Na het succes van The Wilink Game wil het Brusselse basketteam zijn publiek op een ander magisch feest na kerst uitnodigen. Dit feest wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van hoofdpartner ELOYA – Unie van elektriciens, dat de Brusselse club voor 3 jaar zal steunen en zijn naam aan “The Christmas Game” geeft.

Eloya en de club willen van dit sportief evenement gebruikmaken om enkele liefdadigheidsinstellingen te steunen. Zo zullen instellingen voor achtergestelde kinderen uitgenodigd worden en geschenken, verzameld bij de fans, aan hen worden uitgedeeld. Ook de Stichting Tegen Kanker wordt door inzamelacties en een bewustmakingscampagne geholpen.

Kalender

wo 26.12.2018

Deuren - 18:00
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"The Eloya Christmas 2018 - Basic-Fit Brussels vs Crelan Okapi Aalstar" wordt georganiseerd door Basic-Fit Brussels