Afficher ce site en français | View this website in English

The Prodigy

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

SUPPORT: Slaves

The Prodigy is terug van weggeweest en we zullen het geweten hebben. Hun nieuwe, explosieve single “Need Some1” geldt als voorbode voor het langverwachte zevende album van de groep. De Engelsen kondigen om diezelfde reden ook hun terugkeer naar de zalen aan dit najaar! The Prodigy komt naar Vorst Nationaal op vrijdag 7 december!

De pioniers van de electro dance zijn zonder twijfel de meest bekende in het genre. Het bewijs? Hun 30 miljoen verkochte albums over de hele wereld en hun ongeziene portefeuille aan hits, zoals “Firestarter”, “Smack My Bitch Up”, “Breathe” en nog vele andere. Gekenmerkt door hun duivelse alliantie van beats en rock, wordt The Prodigy als onbetwistbare referentie van het genre gezien sinds hun oprichting in 1990. Ook hun live-optredens, telkens opnieuw een intense ervaring waar je zelden ongedeerd uit komt, voeden hun status als legendes. Met een nieuw album “No Tourists” onder de arm, waarvan de release voorzien is op 2 november, komt The Prodigy hun Belgische publiek verblijden. Afspraak in Vorst Nationaal op vrijdag 7 december!

Kaarten kosten 41,32 euro. Max. 6 tickets per bestelling.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

(aankondiging 13.08.18)

Kalender

vr 07.12.2018

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"The Prodigy" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium