Afficher ce site en français | View this website in English

WWE Live

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

WWE Live verplaatst naar donderdag 9 mei 2019

(update 27.06.18)

De show van WWE Live die voorzien was op vrijdag 2 november wordt verplaatst naar donderdag 9 mei 2019. De line-up (onder voorbehoud van last-minutewijzigingen) blijft dezelfde. Op 9 mei zullen de WWE Superstars Roman Reigns, Seth Rollins, Braun Strowman, Kevin Owens, Nia Jax, Alexa Bliss, Semi Zayn, Bray Wyatt en vele anderen het beste van zichzelf geven voor de ogen van de Belgische fans.

DE TICKETS VOOR DE SHOW BLIJVEN GELDIG VOOR DE NIEUWE DATUM 9 MEI 2019.

Wie de show op 9 mei 2019 niet kan bijwonen, krijgt zijn tickets terugbetaald. Tele Ticket Service neemt persoonlijk contact op met alle ticketkopers.

Donderdag 9 mei 2019 komt de WWE Live Tour naar Vorst Nationaal. Het wordt opnieuw een niet te missen avond, vol spanning en spektakel. Bikkelharde duels en spannende ontmoetingen in een show tussen de beste teams en de grootste rivalen.

WWE is het razend populaire worstelprogramma dat overal ter wereld op tv wordt uitgezonden. De liveshow, waarin een aantal gerenommeerde kampioenen het tegen elkaar opnemen, tourt ook de hele wereld rond en staat al jaren garant voor entertainment met hoofdletter E! De WWE Superstars Roman Reigns, Seth Rollins, Braun Strowman, Kevin Owens, Nia Jax, Alexa Bliss, Sami Zayn, Bray Wyatt en vele anderen zullen het beste van zichzelf geven voor de ogen van de Belgische fans. De line-up is steeds onder voorbehoud van lastminute-wijzigingen.

Met steeds weer nieuwe verhaallijnen, verrassende ontknopingen en spectaculaire stunts zijn de WWE-shows populair bij jong en oud. Ook in België trekken de worstelaars keer op keer volle zalen.

Kaarten kosten 47, 59, 70, 87 en 128 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.


Info VIP Packages via wwe.com.

Superstar Experience Meet & Greet – Upgrade Only Offer – Limited Availability (ticket not included)

CLICK HERE TO ORDER THE SUPERSTAR EXPERIENCE MEET & GREET

Participate in an exclusive Superstar Meet & Greet Experience before the show where you will get to personally meet some of the Superstars!

  • A group Meet n’ Greet with select Superstars (talent is subject to change and not announced in advance).
  • Personal photo op taken on your own device with select Superstars
  • Group question & answer session with select Superstars
  • Autograph signing with select Superstars – bring your own item (one item per Superstar)

This Upgrade does not include a show ticket or VIP merchandise. Upgrade purchasers must also hold a valid show ticket to redeem this offer.

Kalender

do 09.05.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"WWE Live" wordt georganiseerd door Greenhouse Talent