Afficher ce site en français | View this website in English

2019 K-Community Festival in Europe

Dit evenement is afgelopen.

12:00 – 18:00 HALLYU WAVE
20:00 – 22:00 KCF CONCERT
HOST: KOCIS (Korean Culture and Information Service)
ORGANIZERS: KOFICE (Korean Foundation for International Cultural Exchange) / KOREAN CULTURAL CENTER OF BELGIUM / K-POP BELGIUM SOCIETY (Organizer of ‘Hallyu Wave’)
K-POP ARTISTS: UP10TION, DREAMCATCHER
PARTICIPANTS: KEUN SORIRO, KINGDOM OF HEARTS, DAEBAK KOREA, DWD SPAIN

Het K-COMMUNITY FESTIVAL (KCF) is een nieuw Koreaans cultureel festival dat wordt georganiseerd door KOFICE in 2019. Dit festival zal de ‘Korean wave’ en zijn verschillende aspecten presenteren, gaande van de oudste Koreaanse tradities tot de laatste hits van K-Pop, zodat het publiek nieuwe en interessante aspecten van de Koreaanse cultuur kan ontdekken.

In samenwerking met ‘Hallyu Wave’, één van de grootste jaarlijkse Koreaanse cultuurevenementen in België, zullen er tal van culturele activiteiten in Vorst Nationaal plaatsvinden gedurende de dag. Heel het gezin kan genieten van activiteiten zoals het passen van traditionele Koreaanse kostuums en diverse culturele workshops. Andere programma-onderdelen zijn favoriete activiteiten van de K-popfans, zoals de Random Play Dance, K-pop dansworkshops en nog veel meer.

Na de ‘Hallyu Wave’ is er een ‘KCF Concert’ met adembenemende optredens van de populairste K-popbands UP10TION en DREAMCATCHER. Dit concert is echter meer dan enkel een K-popconcert. KCF nodigde Europese groepen uit die fan zijn van de Koreaanse cultuur (K-Community). Zij zullen traditionele Koreaanse voorstellingen geven die ze zorgvuldig hebben voorbereid met hun passie en liefde voor de Koreaanse cultuur.

Het festival wordt een hoogdag voor alle Europese fans van de Koreaanse cultuur! Mis deze geweldige en unieke kans niet om de traditionele en hedendaagse cultuur van Korea in één dag te verkennen.

K-POPBAND INFO


DREAMCATCHER bestaat uit zeven leden: JiU, SuA, Siyeon, Handong, Yoohyeon, Dami en Gahyeon. Ze maakten hun officiële debuut in 2017 met hun album ‘Nightmare’ en de single ‘Chase Me’. Dreamcatcher maakte onlangs zijn naam als geliefde K-pop meidengroep waar door een succesvolle wereldtournee af te sluiten die hen naar diverse plaatsen in Europa, Zuid-Amerika en Azië bracht.




UP10TION bracht zijn nieuwste album uit met acht leden: Jinhoo, Kuhn, Kogyeol, Bitto, Sunyoul, Gyujin, Hwanhee en Xiao. De groep debuteerde met de EP ‘Top Secret’ in 2015. UP10TION heeft een sterke internationale fanbase en bracht succesvolle tournees in Japan, Noord-Amerika en Europa.



Kaarten kosten 20 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 05.10.2019

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 12:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"2019 K-Community Festival in Europe" wordt georganiseerd door Kofice