Afficher ce site en français | View this website in English

Euromillions Cup Final Basketball

Dit evenement is afgelopen.

Belgische bekerfinale basketbal “the cup” in Vorst Nationaal

Spirou Basket Charleroi vs Telenet Giants Antwerp

Voor het zesde jaar op rij vindt “the cup”, de Belgische bekerfinale basketbal, plaats in Vorst Nationaal. De laatste editie werd voor 6.500 toeschouwers gewonnen door Telenet Giants Antwerp, die zo de hegemonie van FILOU Oostende tot een einde heeft gebracht.

De finale van “the cup” wordt dit seizoen op zondag 8 maart om 17 uur gespeeld in Vorst Nationaal, voor de gelegenheid omgetoverd tot een ware sporttempel. Ook nu weer kondigt de finale van “the cup” zich niet enkel aan als een topsportwedstrijd, maar nog meer als een uniek evenement voor het hele gezin.

Verzeker je van plaatsen voor de apotheose van de Belgische bekercompetitie en kom op 8 maart naar Vorst!

Kaarten kosten 20 euro.
Kinderen t/m 12 jaar 13 euro.

Wil je de actie en spanning van dichtbij meemaken? Zit je graag met je neus op de zijlijn van het basketbalveld? Boek dan jouw exclusieve HOT SEAT voor 59 euro.

Kalender

zo 08.03.2020

Deuren - 15:30
Aanvang - 17:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Euromillions Cup Final Basketball" wordt georganiseerd door Antwerps Sportpaleis nv