Afficher ce site en français | View this website in English

Björk Cornucopia Tour

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Björk vraagt je om geen foto’s of andere beeldopnamen te maken. Dit is storend voor Björk en zij moedigt je aan om plezier te beleven aan het concert door er deel van uit te maken en niet door bezig te zijn met het opnemen ervan. Beelden van het concert zullen beschikbaar zijn op www.bjork.com. Je medewerking wordt ten zeerste gewaardeerd..

Björk kondigt vandaag (05.08.19) een uitzonderlijke concertreeks aan, waarmee ze enkele zorgvuldig geselecteerde steden zal aandoen. Op het menu onder meer Brussel! De IJslandse artieste staat op woensdag 13 november op de planken in Vorst Nationaal, waar ze ons voor het allereerst in Europa haar nieuwe Cornucopia-show voorstelt. Een absoluut onmisbare muzikale en visuele totaalervaring.

Cornucopia is een creatie en ontwerp van Björk zelf en werd gerealiseerd onder leiding van de Argentijnse Lucrecia Martel. Deze eerste samenwerking van de IJslandse artieste met de theaterwereld ging afgelopen lente in première in The Shed in New York. Na een tijdje in Mexico City laat Björk de productie, die ze zelf beschrijft als haar meest succesvolle show tot nog toe, dit najaar dus los op een Europees publiek en dat tijdens een zeer gelimiteerd aantal concerten. De critici zijn unaniem en lovend over dit unieke muzikale en visuele spektakel; een intrigerende ontmoeting tussen akoestisch en digitaal. Innovatief multitalent Björk blijft inspireren en verlegt keer op keer haar artistieke grenzen.

Kaarten kosten 88,37, 99,56, 113 en 148,84 euro. Maximum 6 kaarten per bestelling.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend

Kalender

wo 13.11.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Björk - Cornucopia Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium