Afficher ce site en français | View this website in English

New Order

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Jaarmarkt op maandag 14 oktober op het Sint-Denijsplein en de omliggende straten van 8 tot 18 uur. Neerstallesteenweg en Jean-Baptiste Van Péstraat zijn tot 20.00 uur voor alle verkeer afgesloten. Ook het vervoer van MIVB wordt omgeleid. Kom je met het openbaar vervoer, maak dan gebruik van de haltes Zaman en Vorst Oost. Wie met de auto komt, rijdt best via de Brits Tweedelegerlaan en de Brusselsesteenweg.

Voorprogramma: Stolen

Blue Monday… De electropioniers bevestigen hun terugkeer aan de top van de internationale muziekscène. Nadat ze al bevestigd waren als headliner in The Barn op zondag 30 juni op Rock Werchter, kondigt New Order nu een serie van zes exclusieve indoorconcerten aan dit najaar. Praag, München, Berlijn, Parijs, Amsterdam en… Brussel staan op het programma! New Order komt op maandag 14 oktober naar Vorst Nationaal.

In 1981, een jaar na de de tragische dood van Ian Curtis, herrijst New Order uit de as van Joy Division. Op zijn beurt geldt de band, die verschillende generaties verenigt, als één van de meest invloedrijke en getalenteerde groepen uit de jaren 80. Bewijs daarvan is hun indrukwekkende, tien albums rijke discografie met een ongeziene lijst aan klassiekers, met als koploper natuurlijk “Blue Monday”; 7 minuten en 29 seconden muziekgeschiedenis op vinyl. Vandaag de dag nog altijd de best verkopende 12-inch single aller tijden. Live legt de band de lat telkens hoger met fenomenale producties en een setlist waarbij alle klassiekers aan bod komen, alsook de grootste hits van Joy Division.

Kaarten kosten 57 euro. Maximum 6 tickets per bestelling.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

NEW ORDER 2019 TOUR EXCLUSIVE MERCHANDISE BUNDLE – 115 EUR

Includes:

  • One GA ticket
  • Exclusive tote bag
  • Exclusive keyring
  • Exclusive art print
  • Exclusive additional items

All items are exclusive to packages purchasers.
No early entry included.

Packages zijn NIET OVERDRAAGBAAR en worden NIET TERUGBETAALD. Terugbetaling wordt enkel en alleen toegestaan indien de show of deze packages worden afgelast. Naamsveranderingen worden in GEEN GEVAL toegestaan. Om de inhoud van het package in ontvangst te nemen, dient de klant zich persoonlijk aan te melden met een geldig identiteitsbewijs. De klant zal in de week voor de show geïnformeerd worden met instructies voor afhaling.

Kalender

ma 14.10.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"New Order" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium