Afficher ce site en français | View this website in English

Party 80

Sabrina, Émile & Images, Jean-Luc Lahaye, Patrick Hernandez, William van Début de Soirée, Joniece Jamison, Jean-Pierre Mader, Plastic Bertrand, Cookie Dingler, de emblematische artiesten van de RFM PARTY 80 en STARS 80-tournees die meer dan 4 miljoen toeschouwers lokten, kondigen een gezamenlijke PARTY 80-tournee aan.

Afhankelijk van de steden en hun beschikbaarheid zullen de oude vrienden, met name Phil Barney, Murray Head, Laroche Valmont, Pauline Ester, Patrick Coutin, Jean Schultheis, Richard Sanderson, Richard Sanderson e.a., deze droomcast vervolledigen.

Deze tour zal een honderdtal haltes maken in Frankrijk, België, Luxemburg en Zwitserland. Eind 2020 zullen alleen al in het Casino de Paris 20 voorstellingen plaatsvinden. Het optreden in Vorst Nationaal staat al op zaterdag 30 mei gepland.

Op het podium brengen de artiesten hun grootste hits en vertolken ze in duetten of met verschillende collega’s de nummers die de jaren 80 zo kenmerkten.

Deze nieuwe show behoudt zijn DNA en wordt energiek, vrolijk en feestelijk. De zangers treden op met hun muzikanten en dansers en de show zal je, dankzij de technologie en speciale effecten, onderdompelen in de grote momenten van het decennium toen alles mogelijk was.

PARTY 80 belooft je een nacht vol gekte!

Kaarten kosten 49, 55 en 65 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 30.05.2020 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Party 80" wordt georganiseerd door Createvent in akkoord met Cheyenne Productions