Afficher ce site en français | View this website in English

The Eloya Christmas 2019 Phoenix Brussels vs Hubo Limburg United

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

Op 26 december 2019 speelt Phoenix Brussels zijn reguliere competitiewedstrijd tegen Hubo Limburg United op een uitzonderlijke locatie: Vorst Nationaal.

Dit feest wordt mogelijk gemaakt dankzij de steun van hoofdpartner ELOYA – Unie van elektriciens, dat de Brusselse club voor 3 jaar steunt en zijn naam aan “The Christmas Game” verleent.

Eloya en de Club willen van dit sportief evenement gebruikmaken om een liefdadigheidsinstelling te steunen. Dit jaar gaat de steun tijdens dit betoverende evenement naar het Brandwondencentrum en naar de vzw Pinocchio.

Reserveer snel jouw tickets!

Kaarten kosten 10 euro.
Hot Seat: 40 euro.

> Gratis ticket voor -16 jaar

1 aangekocht ticket voor een volwassene geeft recht op 1 gratis ticket voor iemand jonger dan 16 jaar. Je kan alleen van dit aanbod gebruikmaken door telefonisch contact op te nemen met Tele Ticket Service op het nummer 070 345 345 (max. 0,30 euro/min.).

> Korting voor Orange all star game op 28 december

Twee dagen na The Eloya Christmas-wedstrijd vindt in Vorst Nationaal de Orange all star game plaats. De beste internationale spelers en de beste Belgische spelers in de EuroMillions Basketball League nemen het hierin tegen elkaar op.

Dankzij de promotiecode op je ticket voor The Eloya Christmas geniet je op 28 december 2019 van 5 EURO KORTING op je Orange all star game-ticket. Ga naar Orange all star game om je ticket te kopen!

Kalender

do 26.12.2019

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:30

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"The Eloya Christmas 2019 - Phoenix Brussels vs Hubo Limburg United" wordt georganiseerd door Phoenix Brussels