Afficher ce site en français | View this website in English

Youssou Ndour et Le Super Etoile de Dakar

Dit evenement is afgelopen.

Info over veiligheid – timing – mobiliteit: zie Timing onder Kalender

NIEUWE DATUM

Door de release van zijn nieuwe album ‘History’ zag Youssou Ndour zich verplicht om zijn concert in België, voorzien op zaterdag 8 juni in Vorst Nationaal, te verplaatsen naar zaterdag 14 september, zelfde zaal. De tickets van 8 juni blijven geldig voor de nieuwe datum.

Youssou Ndour en Le Super Etoile de Dakar komen terug naar Brussel voor een nieuw en uitzonderlijk concert op 14 september in Vorst Nationaal.

Wereldartiest Youssou Ndour is één van de mooiste stemmen van Afrika en verwierf internationale erkenning voor zijn œuvre en humanitair engagement.

Hij zal nummers spelen uit zijn meest inspirerende klassiekers en zal worden begeleid door zijn groep ‘Le Super Etoile de Dakar’ tijdens een twee uur durende muzikale trip!

Dit unieke evenement brengt alle fans van wereldmuziek en Afrikaanse ritmes samen.

Kaarten kosten 40, 60 en 70 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 14.09.2019

Deuren - 19:00
Aanvang - 19:45

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Youssou Ndour - et Le Super Etoile de Dakar" wordt georganiseerd door Phrenos & Dakar Company