Afficher ce site en français | View this website in English

Alain Souchon

Dit evenement is afgelopen.

Het concert van Alain Souchon in Vorst Nationaal wordt verplaatst naar donderdag 30 september 2021 om 20 uur

Door de coronacrisis en de maatregelen die in het kader daarvan zijn genomen, ziet Alain Souchon zich genoodzaakt om het concert initieel voorzien op 24 november 2020 te verplaatsen. Het concert zal nu plaatsvinden op donderdag 30 september 2021 om 20 uur.

Ticketkopers worden hierover persoonlijk via mail gecontacteerd.
De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. De richtlijnen van overheden volgen. Verantwoordelijkheid nemen. Het virus een halt toeroepen. Daar draait het om. Dank voor jullie begrip. Take care, stay safe.

Update 29.09.2020

——

Het is intussen meer dan zes jaar geleden dat Alain Souchon nog op tour ging. Nochtans is het podium zijn favoriete muzikale speeltuin.

Na het prachtige “À Cause d’Elles” dat in 2011 werd uitgebracht, verscheen in oktober vorig jaar het album “Ames fifties”. Aan dit nieuwe album is ook een uitgebreide tournee gekoppeld die hem ook naar ons land brengt.

Alain Souchon keert na een eerste concert in Vorst Nationaal op 31 januari op 24 november 2020 zelfs terug voor een extra concert!

Tickets kosten 39, 49, 59 en 69 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

di 24.11.2020

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Alain Souchon" wordt georganiseerd door AA Productions in akkoord met Décibels Productions