Afficher ce site en français | View this website in English

Basketball The Wilink Game Phoenix Brussels vs Spirou Charleroi

Dit evenement is afgelopen.

Het evenement van 20 maart dat verplaatst werd naar 26 april zal niet doorgaan en opnieuw verplaatst worden naar latere datum.

The Wilink Game voor de 5de keer in Vorst Nationaal

Phoenix Brussels neemt het op 20 maart in Vorst Nationaal op tegen Spirou Charleroi … Déjà vu? Jawel! De allereerste Wilink Game tussen Brussels en Charleroi vond ook plaats bij Vorst Nationaal.

Wilink en Phoenix Brussels zullen hun uiterste best doen om je een magische avond aan te bieden. Elk jaar komen er meer dan 5.500 mensen naar dit buitengewone evenement. Dus wacht niet langer en reserveer nu jouw tickets.

Tickets kosten 10 euro.
Hot Seat : 40 euro.

Per aangekocht ticket heb je de mogelijkheid om een gratis ticket aan te vragen voor een kind jonger dan 16 jaar. Dit kan telefonisch op het nummer 070/345.345 (max. 0,45 euro/min.) van Tele Ticket Service. De servicekost voor dit tickets bedraagt 2,50 euro.

Kalender

vr 20.03.2020

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - aan te kondigen

Vorst Nationaal

zo 26.04.2020

Deuren - 19:00
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?