Afficher ce site en français | View this website in English

IAM Rap Warrior Tour

Om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) in te dijken, zijn concerten momenteel niet toegelaten. Het concert van IAM, dat zou plaatsvinden op 18 november 2020 in Vorst Nationaal, wordt hierdoor uitgesteld naar maandag 26 april 2021.

Tickethouders worden persoonlijk via mail gecontacteerd.
Er zijn nog tickets te koop voor deze nieuwe datum.

De gezondheid en veiligheid van artiesten, fans en medewerkers is onze grootste prioriteit. De richtlijnen van overheden volgen. Verantwoordelijkheid nemen. Het virus een halt toeroepen. Daar draait het om. Dank voor jullie begrip. Take care, stay safe.

Met dertig jaar ervaring en acht albums op hun naam, is IAM vandaag een van de fundamentele pijlers van de Franse rap! In 2020 staat deze mythische band weer op het podium met zijn nieuwe album ‘YASUKE’ onder de arm. Een titel vol betekenis, verwijzend naar een Afrikaanse slaaf die in de 16e eeuw samoerai werd in Japan. Hij zegt veel over de filosofie van de groep, haar geschiedenis en ook over de wereld van gisteren en vandaag.

Elk van de live-optredens van IAM is vol energie en zonder compromissen en laat het publiek keer op keer ademloos achter.

IAM biedt weerstand, IAM ademt, IAM is hier!

Kaarten kosten 40,20, 45,80 en 57,01 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

wo 18.11.2020

Deuren - 18:30
Aanvang - aan te kondigen

Vorst Nationaal

ma 26.04.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - aan te kondigen

Vorst Nationaal

nieuwe datum

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"IAM - Rap Warrior Tour" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium