Afficher ce site en français | View this website in English

Chantal Goya Le Soulier qui vole

Franstalige musical voor de hele familie

geschreven en geregisseerd door Jean-Jacques Debout
choreografie van Emmanuel Lenormand
met Chantal Goya in de hoofdrol

Voor heel wat Franstaligen is ‘Le soulier qui vole’ dé musical uit hun jeugd. Mis deze herneming niet en haal met de kinderen jeugdherinneringen op in Vorst Nationaal.

Het verhaal

In een klein dorpje in de Elzas nemen leerlingen afscheid van hun muziekleraar wanneer er plotseling een enorme schoen in de lucht verschijnt. In die schoen zitten een ooievaar en een jong meisje die naar het kleine dorp vliegen. Het is Marie Rose. Ze komt, dankzij de schoen van haar vriend de reus Balthazar, al haar vriendjes ophalen om hen mee te nemen naar een magisch bos. Daar treffen we het nougatinekasteel aan. Maar pas op: een stoute heks met een kleine ekster wil Marie Rose ontvoeren. Alle dieren in het bos mobiliseren zich en jagen op de heks en de ekster. Marie Rose neemt al haar vrienden mee naar het dorp Animauville, waar mooie feesten zullen plaatsvinden.

Helaas, dit alles is slechts een droom. De kinderen worden wakker in de Elzas en nemen afscheid van Marie Rose, die in de grote vliegende schoen zal vertrekken om hem, zoals beloofd, terug te brengen naar de grote reus Balthazar.

In dit verhaal maken ook de personages Lapin, Pandi Panda, Bécassine, Croque Monsieur, Guignol, Coucou, Alphabet, de muziekles, de kleine marionetten en de kleine roze konijntjes hun opwachting…

Kaarten kosten 35, 39, 49 en 59 euro.
Opgelet! Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

za 22.01.2022 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 14:00
Aanvang - 15:00

Vorst Nationaal

nieuwe datum

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Chantal Goya - Le Soulier qui vole" wordt georganiseerd door Mediascene en Backstage Event