Afficher ce site en français | View this website in English

Eels Lockdown Hurricane 2022

Mark Olivier Everett, aka. Mister E, aka Eels, kondigt zijn grote terugkeer aan met een nieuwe internationale tour! Afspraak in Brussel op donderdag 7 april 2022 op het podium van Vorst Nationaal! Een muzikaal feest waar de groep hun laatste release “Earth To Dora” voorstelt, samen met hun rijkgevulde repertoire.

Het zelf geproducete en opgenomen album “Earth To Dora” is het dertiende album van de groep en de eerste release na “The Deconstruction” uit 2018. Met daarop twaalf verbluffende nummers die unaniem lovend ontvangen worden door de critici. Singles ‘Are We Alright Again’, ‘Baby Let’s Make It Real’ en ‘Who You Say You Are’ zijn daarvan het mooiste bewijs. Sinds de release van cultalbum “Beautiful Freak” in 1996 slaagt Mister E er telkens in zichzelf te vernieuwen en de grenzen van creativiteit te verleggen. Als auteur, componist, performer en multi-instrumentalist geldt hij als creatieve duizendpoot. Met de uitgave van een bestseller, als schrijver van het themalied voor de HBO-serie “The Jinx” en zelf als personage in de Netflix serie “Love”. De terugkeer van Eels naar het podium mag je onder geen beding missen. Wees erbij!

———

Tickets 48,05 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

do 07.04.2022 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - aan te kondigen
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Eels - Lockdown Hurricane 2022" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium