Afficher ce site en français | View this website in English

ERA

ERA, de mythische groep uit de jaren 2000, komt terug met een uitzonderlijke show! Een muzikale reis door de tijd, onder leiding van maker Eric Levi en maar liefst 40 zangers en muzikanten.

22 jaar na de triomf van hun eerste album, bereidt ERA zich opnieuw voor om je te verblinden met een heuse familie- en sprookjesshow. Maak je klaar om ondergedompeld te worden in het fascinerende universum van de groep die wereldwijd meer dan 10 miljoen albums heeft verkocht en die tot de dag van vandaag nog nooit in Europa optrad.

Na een eerste adembenemend concert op 7 december 2019, komt ERA in 2020 nog eens terug naar ons land. Afspraak op 8 december 2021 in Vorst Nationaal, Brussel. Een niet te missen kans om hen (opnieuw) live aan het werk te zien!

Kaarten kosten 45,80, 57,01 en 68,20 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

wo 08.12.2021 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

nieuwe datum

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"ERA" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium