Afficher ce site en français | View this website in English

Yungblud Life On Mars EU Tour 2022

Het fenomeen Yungblud bevestigt keer op keer. Met grote bravoure verovert hij sinds enkele jaren de grootste festivalpodia (Pukkelpop, Rock Werchter) alsook indoor zalen (meerdere uitverkochte AB’s). Met een tweede album ‘Weird!’ kondigt de rocktornado een nieuwe tournee aan, die ook in ons land stopt. Yungblud komt op vrijdag 13 mei 2022 naar Vorst Nationaal!

Yungblud weet dat moderniteit geboren wordt in diversiteit. Zonder enige moeite mengt hij de stijl van rockiconen (Bob Dylan, The Clash, Arctic Monkeys) met hiphopinspiraties (Eminem, Kendrick Lamar). In 2017 merkt de wereld hem op met de single “King Charles” en schudt hij de hitlijsten door elkaar met “I Love You, Will You Marry Me”. In juli 2018 slaat hij iedereen met verstomming wanneer hij zijn debuutalbum ‘21th Century Liability’ een adrenalineboost geeft aan de Britrock. Zijn geheim: gekke ritmes en teksten doorspekt met politiek en sarcasme. Zijn tweede album ‘Weird!’, met oa singles “strawberry lipstick”, “god save me, but don’t drown me out” en “cotton candy”, heeft een verontrustende kracht die bij momenten doet denken aan The Prodigy. Eén ding is zeker, de toekomst van de rock is verzekerd bij hem.

———

Tickets 36,84 euro.
Voor tickets die aan de kassa worden gekocht wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend.

Kalender

vr 13.05.2022 download een .ics-bestand voor je kalenderapplicatie

Deuren - 18:30
Aanvang - 20:00

Vorst Nationaal

in verkoop

Tele Ticket Service

Bovenvermelde ticketverkoper is een officieel verkoopkanaal. Let op voor malafide ticketverkopers. Meer informatie op I Love My Ticket

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events.
In de recente ticketprijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.
Meer weten?

"Yungblud - Life On Mars EU Tour 2022" wordt georganiseerd door Live Nation Belgium