Afficher ce site en français | View this website in English

Mobiliteit – Klik hier voor de situeringsplattegrond

Te voet of met de fiets

Voor wie op wandelafstand woont of werkt, is de meest ideale manier om Vorst Nationaal te bereiken te voet. Geen files, geen parkeerproblemen!

Je kan ook gebruikmaken van de fietsen die door de stad Brussel ter beschikking worden gesteld.

Met de taxi

Collecto is een collectieve taxidienst die zeven dagen op zeven beschikbaar is tussen 23.00 en 06.00 uur in heel het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Collecto heeft momenteel 200 vertrekpunten. Eén hiervan is gesitueerd aan Vorst Nationaal.

Reserveer ten laatste 20 minuten voor je gewenste vertrek je rit op het nummer +32 2 800 36 36.

Meer info vind je op www.mobielbrussel.irisnet.be/articles/taxi/.

Brussels Airlines vliegt je naar België

Woon in je Parijs of Barcelona en wil je een concert of voorstelling in onze zaal meemaken? Brussels Airlines biedt je superdeals op vluchten vanuit heel Europa.

Boek vandaag je vlucht op www.brusselsairlines.be

Met het openbaar vervoer – Event Pass

Kom comfortabel en zonder zorgen over een parkeerplaats naar Vorst Nationaal! De MIVB Event Pass is inbegrepen in je concertticket en laat toe om op de dag van een concert of show met het MIVB-netwerk (tram, bus en metro) naar en van Vorst Nationaal te reizen.

Meer info over het openbaar vervoer en de Event Pass

Met de trein

Reis met de trein naar Brussel-Zuid. Neem daar de tram 82/32 tot aan de halte Zaman – Vorst Nationaal. Klik hier voor de dienstregelingen.

Er zijn ook treinen tot aan Vorst-Oost. Daarna is het nog maar een kleine 5 minuten stappen tot aan Vorst Nationaal. Meer informatie over de dienstregelingen van de trein vind je op de website van de NMBS.


Met de auto

Maak gebruik van Park+Ride en je Event Pass

Kom je met de auto, parkeer dan op de Stalle Parking en neem daar het openbaar vervoer!

Deze parking bevindt zich juist aan afrit 18 Drogenbos van de Brusselse Ring (GPS-coördinaten: Breedtegraad : 50.7942312 – Lengtegraad : 4.318505899999991). Stap hier op bij de halte Keyenbempt (GO-verkoopautomaat aanwezig) en neem de tram 82 (richting Berchem Station) of de tram 32 (richting Noord Station) tot aan de halte Zaman. Vorst Nationaal laat extra trams inzetten afhankelijk van het verwachte bezoekersaantal.

Klik hier voor meer info over de Event Pass

Kiss+Ride

Bij concerten die een jonger publiek aantrekken voorziet Vorst Nationaal een K+R-zone waar jongeren veilig en efficiënt gedropt kunnen worden en na het concert weer opgehaald. De drop off-zone bevindt zich in de Globelaan ter hoogte van de huisnummers 72-76 in 1190 Vorst, de pick up-zone ligt daar vlakbij op de parking van Carrefour in de Gatti de Gamondstraat 60 in 1180 Ukkel en is een halfuur voor het einde van het concert beschikbaar. Bezoekers stappen op 5 minuten langs de door de politie bewaakte Globelaan naar de zaal en op 6 minuten terug naar de parking van Carrefour.

Klik hier voor meer info over de Kiss+Ride

Parkeren in de buurt

Adres Vorst Nationaal:
Victor Rousseaulaan 208
1190 Vorst

Klik hier voor meer info over de parkeermogelijkheden in de buurt

Carpoolservice

Wil je een lift naar Vorst Nationaal? Ben je chauffeur van dienst en heb je nog vrije plaatsen? Denk aan carpoolen!

Carpoolen is economisch en aangenaam! Het helpt om je ecologische voetafdruk te verkleinen en het verkeer richting onze zaal te verminderen. Vandaar dat we de taxidienst Eventpool maar al te graag ondersteunen.

Schrijf in op www.eventpool.be en zoek het event van je keuze. Post vervolgens je reisroute, vind een reisgezel en leg de tocht samen af!

Carpoolparking is exclusief voorbehouden voor de eerste 10 auto’s met carpoolers (min. 3 pers.) ingeschreven op www.eventpool.be. Details van beschikbare parkeerplaatsen per show kan je raadplegen op www.eventpool.be.

Huurauto nodig? Bel Europcar!

Op zoek naar een huurauto om je verplaatsing naar en van onze zaal te maken? Onze partner Europcar heeft een ruim aanbod auto’s aan zeer aantrekkelijke tarieven.

Raadpleeg www.europcar.be voor meer informatie.