Afficher ce site en français | View this website in English

Plan je bezoek

Laat niets aan het toeval over en plan zorgvuldig je bezoek aan Vorst Nationaal.

Tickets

Hier vind je algemene informatie over hoe je veilig je tickets kan bestellen. Lees ook verder voor informatie over tickets voor groepen of tickets voor iemand met een beperking en/of gebruiker van een rolstoel. En wat te doen wanneer je je ticket ben kwijtgeraakt of niet hebt ontvangen.

Veilig tickets bestellen
Ticket kwijt of niet ontvangen?

Bereikbaarheid

Lees verder hoe je Vorst Nationaal bereikt met het openbaar vervoer, de fiets of te voet, de auto,… en waar de parkeerplaatsen voor bezoekers met een beperking zich bevinden.

Bereikbaarheid

Bezoekers met een beperking

Alle zalen van de Sportpaleis Group zijn voorzien op de ontvangst van bezoekers met een beperking. Het is onze betrachting om je zo goed mogelijk op te vangen en in de beste omstandigheden te laten genieten van een concert, show of sportwedstrijd.

Bezoekers met een beperking reserveren hun plaatsen telefonisch op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34) of via een e-mail naar service@teleticketservice.com.

Klik hieronder voor verdere info over:
Het reserveren van plaatsen
Rolstoelplaatsen in Vorst Nationaal
Parkeerplaatsen voor bezoekers met een beperking

Zaalplan

Wil je graag weten waar jouw plaatsen zich bevinden?

Zaalplan van Vorst Nationaal
De zaal binnenin op Google Maps

Toegang

Tassen groter dan 21 cm x 30 cm x 10 cm (A4-formaat) zijn niet toegestaan in de zaal. Zijn er nog zaken die je niet mag meebrengen? Welke veiligheidsmaatregelen zijn er? En wat moet je doen wanneer je je tickets vlak voor het evenement nog altijd niet ontvangen hebt?

Vlotte toegang tot de zaal

Grote tassen zijn verboden

In het kader van de veiligheid verstrengt Sportpaleis Group zijn (hand)tassenbeleid! Vanaf het seizoen 2019-2020 zijn in elk van onze zalen tassen groter dan 21 cm x 30 cm x 10 cm (A4-formaat) VERBODEN.

Meer over het strikte tassenbeleid

Vestiaire / Lockers

Naargelang van het type evenement zorgt Vorst Nationaal voor een vestiaire en/of lockers voor het opbergen van jassen, een helm of andere voorwerpen.

Info over vestiaire en lockers

Eten en drinken

Zin in een hapje en een drankje of zelfs in iets hartigers? In Vorst Nationaal kan je op verschillende manieren je honger stillen en je dorst lessen.

Eten en drinken in onze zaal

Cashless betalen

Een drankje? Iets te eten? Dat betaal je handig met je bankkaart en zelfs contactloos aan onze drank- en foodstanden.

Cashless betalen

Kom als VIP

Intiem met z’n tweetjes een speciaal avondje uit? In een ontspannen sfeer zakendoen met bedrijfsrelaties tijdens een voorstelling in Vorst Nationaal? Ontdek onze VIP-arrangementen.

Kom als VIP

Kom als groep

Wil je met je vereniging of groepering een voorstelling bijwonen? Sportpaleis Group biedt groepen mooie kortingen of andere voordelen aan bij vele evenementen.

Kom als groep

Huur voor B2B

Vorst Nationaal is als de gezelligste middelgrote concertzaal in Brussel uitermate geschikt voor het opzetten van bedrijfsevenementen voor kleinere groepen tot een groep van 8.400 personen.

Info over B2B in Vorst Nationaal

Verken Brussel

Combineer je komst naar Vorst Nationaal met een bezoek aan Brussel.

Verken Brussel

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op een of meer van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van de activiteiten in de zalen van Sportpaleis Group.

Schrijf in op de nieuwsbrieven

Veelgestelde vragen

Je verliest je tickets, je bent je jas vergeten,… Wat moet je nu doen? Op deze en vele andere vragen vind je antwoorden in onze rubriek veelgestelde vragen.

Openingsuren en contact

Opgelet, er is geen permanente kassa in Vorst Nationaal.

Raadpleeg de detailpagina van het evenement voor het correcte aanvangs- en einduur van elke voorstelling.

Onze kantoren zijn telefonisch te bereiken op werkdagen van 9.00 tot 17.30 uur. Of stuur ons een mail. We bezorgen je zo snel mogelijk een antwoord op jouw vraag of opmerking.

Openingsuren
Contact