Afficher ce site en français | View this website in English

Terug naar Plan je bezoek

Eten en drinken

Kom je naar een evenement in Vorst Nationaal, dan hoef je niet met een lege maag of met dorst rond te lopen. Wil je voor een concert of spektakel nog iets eten? Dat kan! Je hebt verschillende mogelijkheden.

Snacks en drankjes buiten en binnen

Voor de ingang van de zaal, op de esplanade, staan altijd kraampjes met eten en drank, waar je alvast in de sfeer kan komen.

Ook in de zaal worden verschillende snacks en drankjes aangeboden.

Drink goedkoper in Vorst Nationaal, het Sportpaleis en de Lotto Arena: bestel vooraf jetons

Koop je vooraf online jetons, dan hoef je niet te zoeken naar kleingeld om je drankjes of hapjes te betalen. Met de jetons kan je terecht aan elke food- en drankstand in Vorst Nationaal, het Sportpaleis en de Lotto Arena.

Je betaalt 3,00 euro per jeton en je kan die inruilen voor een drankje dat aan de toog 3,50 euro kost.

De jetons houden geen financieel voordeel in aan de foodstands. Hier behouden ze hun waarde van 3,00 euro.

BESTEL HIER JE JETONS

VIP-arrangementen

Maak je leven gemakkelijk:laat je verwennen en boek één van onze VIP-arrangementen. Je zitplaatsen worden gereserveerd en je kan zorgeloos genieten van een VIP-behandeling (parkeerplaats, aparte ingang, persoonlijke ontvangst door hostessen). Je hebt de keuze uit verschillende arrangementen en je kan deze naargelang van je voorkeur aanvullen met een diner. We serveren dan voor de voorstelling een driegangenmenu met aangepaste wijnen, koffie en thee.

Klik hier voor meer informatie over onze VIP arrangementen.