Afficher ce site en français | View this website in English

Terug naar Plan je bezoek

Brussel heeft je heel wat te bieden

Brussel is de stad die je steeds weer verrast en raakt met zijn legendarische Grote Markt met zijn schitterende gildenhuizen, met Manneken Pis en zijn goed gevulde garderobe, zijn art-nouveaugebouwen en stripgevels, zijn surrealisme. Proef de Brusselse manier van leven en neem je tijd om de lekkernijen van de stad te proeven: zijn verfrissende geuze- en kriekbieren, zijn verrukkelijke wafels en zijn niet te versmaden chocolade. Ontdek de schatten in de vele musea, ga shoppen in de winkelstraten en laat je gastronomisch verwennen.

Hotels

We raden graag de volgende hotels aan als je na afloop van een evenement in Brussel of in de buurt van Vorst Nationaal wil overnachten.

Mercure Hotel Brussels Louise

Bij Hotel Mercure Brussels Center Louise zit je lekker centraal in Brussel. Dit viersterrenhotel ligt op enkele minuten van de befaamde ‘Avenue Louise’, waar je naar hartenlust kan genieten van de vele winkels en restaurants. Ook het Justitiepaleis en het Museum voor Fantastische Kunst liggen er op een steenworp vandaan.

Mercure Hotel Brussels Louise
Charleroise Steenweg 38
1060 Brussel

Tel. +32 2 533 67 35
Fax +32 2 538 90 14

E-mail
Website

Campanile Hotel & Restaurant Drogenbos

Het Campanile Hotel & Restaurant Brussels ligt op slechts 10 minuten met de auto van Vorst Nationaal en op 10 minuten van het centrum van Bruisend Brussel. Het hotel biedt gratis parkeergelegenheid. Het Campanile heeft een restaurant dat internationale gerechten serveert, een terras en een speeltuin voor de kinderen.

Campanile Hotel & Restaurant Drogenbos
W.A. Mozartlaan 11
1620 Drogenbos

Tel.: +32 2 331 19 45
Fax +32 2 331 25 30

E-mail
Website

Hotel ibis Brussels off Grand Place

Hotel ibis Brussels off Grand Place ligt op een toplocatie aan de Grote Markt in het historische centrum van Brussel en biedt rechtstreeks toegang tot de internationale luchthaven en het treinstation. De metro, het congrescentrum, de belangrijkste winkelstraten en de culturele wijk liggen op loopafstand.

Hotel ibis Brussels off Grand Place
Grasmarkt 100
1000 Brussel

Tel. +32 2 620 04 27
Fax +32 2 514 50 67

E-mail
Website