Afficher ce site en français | View this website in English

Terug naar Plan je bezoek

OPGELET! De kaartverkoop voor voorstellingen in elk van onze theaters en arena’s gebeurt via Tele Ticket Service. De officiële verkooplink vind je ook altijd bij het evenement op de website van de zaal.

Tickets

Online

Bestel je tickets uitsluitend via de officieel erkende kanalen. De officiële ticketkanalen voor evenementen in Vorst Nationaal zijn: Vorst Nationaal en Tele Ticket Service. Controleer dit altijd goed en let op voor malafide ticketverkopers.

Surf via onze KALENDER naar het evenement van je keuze en klik op de TICKETBUTTON om te reserveren.

Wil je telefonisch reserveren of heb je vragen over je tickets, neem dan contact op met het Customer Experience Center van Tele Ticket Service.

Aan de kassa

Links van de hoofdingang van Vorst Nationaal bevindt zich een kassa waar je terechtkan voor vragen in verband met je tickets of om tickets te kopen als de voorstelling niet uitverkocht is. Deze kassa gaat altijd anderhalf uur voor de voorstelling open en sluit bij aanvang van de voorstelling. Er kan per bankkaart of met cash betaald worden.

Deze kassa is uitsluitend open bij evenementen.

Opgelet! Er wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend bij aankoop van tickets aan de kassa.

Koop geen tickets op straat: de kans bestaat dat ze vervalst zijn en dat je de toegang tot de zaal wordt geweigerd.

Groepen

Beleef onvergetelijke momenten in groep! Wens je met je vereniging of groepering een voorstelling bij te wonen? Dat kan! In de verschillende zalen van de Sportpaleis Group worden voor groepen vaak mooie kortingen aangeboden op vele voorstellingen. Stuur voor meer informatie een e-mail naar groepen@sportpaleisgroup.be.

Ticketprijzen met/zonder extra kosten

De op onze website vermelde ticketprijzen zijn de prijzen die je ook werkelijk betaalt bij een online bestelling. In deze prijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.

Zowel bij een online als bij een telefonische reservering heb je de keuze om je tickets als e-ticket of als papieren ticket toegestuurd te krijgen. Bij een papieren ticket worden wel nog supplementair verzendingskosten aangerekend.

Bij telefonische reserveringen moet je rekening houden met een gesprekskost van 0,30 euro per minuut.

Bij aankoop van tickets aan de kassa betaal je 2 euro extra per ticket.

Voor een kleine meerprijs van 3 euro per ticket kan je een annuleringsverzekering afsluiten voor je complete reservering. Word je vlak voor het evenement geconfronteerd met een tegenslag waardoor je niet aanwezig kan zijn, dan krijg je dankzij deze verzekering je tickets terugbetaald.

Opgelet voor ticketfraude

Voor de meeste evenementen verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

Koop je tickets niet van malafide doorverkopers die tickets op de zwarte markt aan hogere prijzen aanbieden. Deze tickets zijn vaak vervalst. De code op deze tickets kan ongeldig zijn gemaakt, waardoor je de toegang tot de zaal wordt geweigerd.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Overzicht van malafide ticketdoorverkopers

Meer info over ticketfraude

Ben je het slachtoffer van misleiding, bedrog, fraude, oplichting? Meld het hier.

Bezoekers met een beperking

Alle zalen van de Sportpaleis Group zijn voorzien op de ontvangst van bezoekers met een beperking. We willen je zo goed mogelijk opvangen en in de beste omstandigheden laten genieten van een concert of show.

Reserveer je plaatsen telefonisch via 03/400.00.34 (vanuit het buitenland +32.3.400.00.34) of neem contact op via het contactformulier. Zo kunnen we de juiste boeking voor je doen.

Vorst Nationaal heeft een speciale ingang voor bezoekers met een beperking. Deze ingang bevindt zich links van de hoofdingang. De vrijwilligers begeleiden je vanaf daar naar je plaats in de zaal. Op de openbare weg vlak naast de zaal ter hoogte van de Victor Rousseaulaan (links van het gebouw) zijn er parkeerplaatsen voorzien voor bezoekers die beschikken over een parkeerkaart voor personen met een beperking.

Rolstoelgebruikers

Er zijn in Vorst Nationaal voorbehouden plaatsen voor rolstoelgebruikers en de persoon die hen vergezelt. Deze plaatsen zijn, zoals die van alle andere prijscategorieën, beperkt in aantal. Snel zijn is dus altijd de boodschap. Per rolstoelgebruiker is plaats voorzien voor één begeleider. Tele Ticket Service gaat met plezier voor je na of uitzonderingen mogelijk zijn om bijvoorbeeld families samen te plaatsen, maar jammer genoeg (en zeker voor grotere groepen) is dat niét altijd mogelijk.

Om veiligheidsredenen is het niet mogelijk om voor rolstoelgebruikers plaatsen op het middenplein te voorzien.

Dove en slechthorende personen

Dove en slechthorende personen kunnen de tolk van hun keuze meenemen. Ze kunnen ook vragen dat de organisator van het evenement een tolk voorziet. Dan wordt er samen bekeken of deze vraag redelijk is. Neem contact op met de klantendienst om dit te bespreken.

Blinde en slechtziende personen

Wil je met een blindengeleidehond een evenement bijwonen, gelieve dan hierover contact op te nemen met de administratieve dienst van de Sportpaleis Group. Je kan ons elke werkdag bereiken van 09.00 tot 18.00 uur vanuit België via 03/400.40.40, vanuit het buitenland via 0032.3.400.40.40. OPGELET, op dit nummer kan je GEEN tickets bestellen.

Contact

Adres

Vorst Nationaal
Victor Rousseaulaan 208
1190 Vorst

Administratie

Kijk eerst voor de meest gestelde vragen in de rubriek veelgestelde vragen.

Voor elke andere vraag kan je je wenden tot onze administratieve diensten via mail naar info@vorstnationaal.be of telefonisch op het nummer +32 3 400 69 70 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur). OPGELET, op dit nummer kan je GEEN tickets bestellen.

Pers

De Sportpaleis Group stelt haar zalen ter beschikking van verschillende organisatoren en is soms ook zelf organisator. Je kent ons eigen evenementenbedrijf PSE-Belgium o.a. van Night of the Proms (sinds 1985 in het Sportpaleis).

Voor info over de optredens of voor persaccreditaties vragen wij om rechtstreeks bij de organisator/promotor zelf aan te kloppen. De naam van de organisator/promotor staat altijd vermeld bij het evenement op de website van de zaal.

Vragen over de Sportpaleis Group en haar zalen of over de eigen producties van PSE-Belgium kan je stellen via pers@sportpaleisgroup.be.

Verloren voorwerpen

Neem contact op met onze administratieve dienst (zie hierboven). Verloren voorwerpen die bij ons zijn teruggevonden, kan je aan het onthaal van Vorst Nationaal komen afhalen. Onze kantoren zijn open van maandag tot vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur.