Afficher ce site en français | View this website in English

Terug naar Plan je bezoek

OPGELET! De kaartverkoop voor voorstellingen in elk van onze theaters en arena’s gebeurt via Tele Ticket Service. De officiële verkooplink vind je ook altijd bij het evenement op de website van de zaal.

Tickets bestellen

Bestel altijd tickets via de officieel erkende kanalen. De officïele ticketkanalen voor evenementen in Vorst Nationaal zijn Vorst Nationaal en Tele Ticket Service. Controleer dit altijd goed en let op voor malafide ticketverkopers

Online

Surf via onze kalender naar het evenement van je keuze en klik op de ticketbutton om te reserveren. Makkelijk, handig en 24/24 uur beschikbaar!

Telefonisch

Tele Ticket Service

vanuit België: 070 345 345 (max.€ 0,30/min.)
vanuit Nederland: 0900 45 000 45 (€ 0,45/min.)
vanuit andere landen: +32 34 0000 34

Voor bezoekers met een handicap en/of rolstoelgebruikers

Ben je slechtziend of een rolstoelgebruiker? Dan vragen we je om telefonisch te reserveren op het nummer 03/400.00.34 (vanuit Nederland +32.3.400.00.34). Alleen op deze manier kunnen we jou een onthaal in alle comfort garanderen.

Rolstoelplaatsen kunnen ook gereserveerd worden via een mail naar rolstoel@teleticketservice.com.

Gelieve contact op te nemen als je met een blindegeleidehond een concert wil bijwonen via info@vorstnationaal.be of op het nummer +32 3 400 69 70.

Meer informatie voor mensen met een handicap en/of rolstoelgebruikers

Aan de kassa

Links van de hoofdingang van Vorst Nationaal bevindt zich een kassa waar je terechtkan voor vragen in verband met je tickets of om tickets te kopen als de voorstelling niet uitverkocht is. Deze kassa gaat altijd anderhalf uur voor de voorstelling open en sluit bij aanvang van de voorstelling. Er kan alleen cash betaald worden. Er is een Bancontact-automaat in de voorgevel links van de hoofdingang. Deze kassa is uitsluitend open bij concerten of andere evenementen. Je kan er dus niet terecht op andere dagen.

Opgelet! Voor alle evenementen die vanaf 1 januari 2018 in verkoop zijn gegaan wordt een extra servicekost van 2 euro per ticket aangerekend bij aankoop van tickets aan de kassa.

Groepen

Beleef onvergetelijke momenten in groep! Wens je met je vereniging of groepering een voorstelling bij te wonen? Dat kan! In de verschillende zalen van de Sportpaleisgroep, waaronder ook Vorst Nationaal, worden voor groepen vaak mooie kortingen aangeboden op vele voorstellingen. Voor meer informatie kan je een mail sturen naar groepen@sportpaleisgroup.be.

Ticketprijzen van nieuw toegevoegde events

De op onze website vermelde ticketprijzen bij recent toegevoegde evenementen zijn de prijzen die je ook werkelijk betaalt bij een online bestelling. In deze prijzen zijn de kosten voor online betaling, de servicekosten, de kosten voor bezorging van elektronische tickets en ook de contributie voor het vrij gebruik van het openbaar vervoer inbegrepen.

Zowel bij een online als bij een telefonische reservering heb je de keuze om je tickets als e-ticket of als papieren ticket toegestuurd te krijgen. Bij een papieren ticket worden wel nog supplementair verzendingskosten aangerekend.

Bij telefonische reserveringen moet je rekening houden met een bijkomende gesprekskost van 0,30 euro per minuut.

Bij aankoop van tickets aan de kassa betaal je 2 euro extra per ticket.

Voor een kleine meerprijs van 3 euro per ticket kan je een annuleringsverzekering afsluiten voor je complete reservering. Word je vlak voor het evenement geconfronteerd met een tegenslag waardoor je niet aanwezig kan zijn, dan krijg je dankzij deze verzekering je tickets terugbetaald.

Opgelet voor ticketfraude

Voor de meeste evenementen verstuurt Tele Ticket Service de tickets pas ten vroegste 4 weken vóór het evenement. De belangrijkste reden om dit te doen is de bestrijding van de zwarte markt en het frauderen met tickets. Door tickets pas 4 weken voor het evenement te bezorgen, wordt de doorverkoop aan hoge prijzen op de zwarte markt sterk bemoeilijkt.

Koop je tickets niet van malafide doorverkopers die tickets op de zwarte markt aan hogere prijzen aanbieden. Deze tickets zijn vaak vervalst. De code op deze tickets kan ongeldig zijn gemaakt, waardoor je de toegang tot de zaal wordt geweigerd.

De doorverkoop van tickets aan woekerprijzen is illegaal in België. Het faciliteren hiervan via een website is strafbaar. Ook personen die via dergelijke sites een “te veel” aan aangekochte tickets te koop aanbieden riskeren gerechtelijke vervolging.

Klik hier voor een overzicht van malafide ticketdoorverkopers

Klik hier voor meer info over ticketfraude

Ben je het slachtoffer van misleiding, bedrog, fraude, oplichting? Meld het hier.

Timing

Raadpleeg de detailpagina van het evenement voor het correcte aanvangs- en einduur van elke voorstelling. Je vindt de informatie over timing, veiligheid en mobiliteit enkele dagen vóór het evenement door Timing onder Kalender aan te klikken.

Zodra de deuren opengaan kan je terecht aan de bars voor een drankje en een hapje.

Contact

Adres

Vorst Nationaal
Victor Rousseaulaan 208
1190 Vorst

Administratie

Kijk eerst voor de meest gestelde vragen in de rubriek veelgestelde vragen.

Voor elke andere vraag kan je je wenden tot onze administratieve diensten via mail naar info@vorstnationaal.be of telefonisch op het nummer +32 3 400 69 70 (bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 17.00 uur). OPGELET, op dit nummer kan je GEEN tickets bestellen.

Pers

De Sportpaleis Group stelt haar zalen ter beschikking van verschillende organisatoren en is soms ook zelf organisator. Je kent ons eigen evenementenbedrijf PSE-Belgium o.a. van Night of the Proms (sinds 1985 in het Sportpaleis). Sommige theaterproducties worden dan weer door ons gepromoot via Sportpaleis Group Theaters.

Voor info over de optredens of voor persaccreditaties vragen wij om rechtstreeks bij de organisator/promotor zelf aan te kloppen. De naam van de organisator/promotor staat altijd vermeld bij het evenement op de website van de zaal.

Vragen over de Sportpaleis Group en haar zalen of over de eigen producties van PSE-Belgium en Sportpaleis Group Theaters kan je stellen via pers@sportpaleisgroup.be.