Afficher ce site en français | View this website in English

Terug naar Plan je bezoek

Vorst Nationaal vanbinnen via Google Maps

Bezoekers met beperkte mobiliteit

In de zaal zijn er plaatsen voorzien voor rolstoelgebruikers en hun gezelschap (zie zaalplan). Reserveer je plaatsen telefonisch via 03/400.00.34 (vanuit het buitenland +32.3.400.00.34) of neem contact op via het contactformulier.

Bezoekers met beperkte mobiliteit komen binnen langs een aparte ingang aan de linkerzijde van de hoofdingang. Een helling zorgt voor een makkelijke toegang tot de zaal. Een bezoeker met beperkte mobiliteit kan slechts door één persoon vergezeld worden. De medische ploeg assisteert je naar je plaats in de zaal. Om veiligheidsredenen is de parterre niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Er zijn twee aangepaste toiletten beschikbaar voor rolstoelgebruikers. Deze twee toiletten zijn uitsluitend voor rolstoelgebruikers bestemd en zijn op slot. Voor toegang tot de toiletten moet je de sleutel vragen aan de medische ploeg die zich aan de ingang voor rolstoelgebruikers bevindt.

Vorst Nationaal behoudt zich het recht voor om de plaatsen toe te wijzen waar de rolstoelgebruikers plaats kunnen nemen of die te weigeren als de veiligheid van de rolstoelgebruikers of andere toeschouwers in het gedrang komt.

Neem contact als je met een blindegeleidehond een evenement wil bijwonen. Dat kan via info@vorstnationaal.be of op het nummer +32 3 400 69 70. OPGELET, op dit nummer kan je GEEN tickets bestellen.

Naar je plaats in de zaal

Alle bezoekers – met uitzondering van bestellers van rolstoelplaatsen – komen Vorst Nationaal binnen via de hoofdingang. Tickets worden aan de ingang gescand, iedere bezoeker moet zijn eigen ticket in de hand hebben. Volg daarna de kleur die op je ticket aangeduid is en het nummer van het zaalblok om je plaats te vinden. Onze stewards helpen je hierbij graag.

Opgelet! Het zaalplan geeft enkel en alleen de kleurzones weer waarin de plaatsen gesitueerd zijn. Dit plan heeft niets te maken met de verschillende prijscategorieën die bij een evenement van toepassing zijn. Elke organisator beslist zelf aan welke plaatsen hij welke prijs toekent.

Download het zaalplan (pdf)