Claudio Capéo

Het NMBS-personeel staakt op donderdag 7 december. Hou rekening met mogelijke hinder onderweg. Raadpleeg de dag voor vertrek de website van de NMBS voor een alternatieve vervoersregeling.

Met meer dan een miljoen verkochte platen is Claudio Capéo een belangrijke artiest geworden in de nieuwe Franse scene. Zijn gelijknamige debuutalbum - een gouden plaat in België - werd in 2016 voorafgegaan door zijn hit 'Un homme debout' (diamanten single), stond meteen na de release op nummer 1 in de hitlijsten en verkocht meer dan 700.000 exemplaren in Frankrijk, waarmee het het grootste succes was voor een nieuwe artiest.

Sindsdien heeft Claudio Capéo een reeks successen geboekt: "Ça va ça va" (gouden single), "Riche" (gouden single) en zijn duetten "Un peu de rêve" met Vitaa (platina single) en "Que Dieu me pardonne" met Kendji Girac (gouden single). Haar laatste albums, "Tant que rien ne m'arrête" en "Penso a te", beide platina gecertificeerd in Frankrijk, hebben haar gevestigd als een vaste waarde in de Franse muziekscene.

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief