(G)I-DLE

2023 WORLD TOUR [I am FREE-TY] IN EUROPE

De internationaal geprezen Zuid-Koreaanse meidengroep (G)I-DLE is helemaal klaar om fans te betoveren tijdens hun allereerste optreden in België. Op 16 september trekt de girl band naar Vorst Nationaal.

(G)I-DLE, bestaande uit Miyeon, Minnie, Soyeon, Yuqi en Shuhua, betrad in 2018 de muziekscène onder het gerenommeerde entertainmentbedrijf CUBE Entertainment. Sinds hun debuut hebben ze wereldwijd een immense populariteit vergaard met hun aparte concept en hits.

Hun muzikale reis begon met hun debuutnummer "LATATA," gevolgd door hits als "HANN (Alone)," "Senorita," en "DUMDi DUMDi."

In 2022 lanceerde (G)I-DLE hun eerste volledige album, en het titelnummer, "TOMBOY". Het succes van het album werd gevolgd door de release van hun 5e mini-album, "Nxde". (G)I-DLE bereikte opmerkelijke mijlpalen, waaronder een plek in de iTunes hitlijst in 40 verschillende regio's wereldwijd en een debuut in de US Billboard 200. De band is de eerste K-pop meidengroep ooit die de top 40 van Media Base en de Billboard Pop Airplay chart binnenkwam.

Met hun nieuwste mini-album "[I feel]", eerder dit jaar uitgebracht, blijft (G)I-DLE hun status als iconen in de K-pop-industrie verstevigen. De unieke muziekstijl, krachtige optredens en uitzonderlijke zang van de groep beloven het publiek te boeien tijdens hun komende optreden in Vorst Nationaal.

(G)I-DLE trapt hun wereldtournee af op 17 en 18 juni in het Jamsil Indoor Stadium in Seoul. Na hun optredens in Azië en Noord-Amerika begint de groep aan het Europese luik van hun wereldtour met o.a. optredens in Amsterdam op 11 september en Brussel op 16 september.

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief