Hozier

Unreal Unearth Tour 2023

Special Guests: The Last Dinner Party

Al sinds zijn debuut weet Hozier ons te boeien met een kwalitatief, hoogstaand repertoire, onder leiding van zijn krachtige en unieke stemgeluid. Vandaag kondigt de talentvolle Ier de Europese tournee aan rond zijn derde album ‘Unreal Unearth’, dat op 18 augustus verschijnt. Hozier komt op vrijdag 8 december naar het podium van Vorst Nationaal, met als special guests The Last Dinner Party, de nieuwe sensatie van de Londense scene!

Wanneer Andrew Hozier-Byrne in september 2013 zijn eerste single "Take Me To Church" op de wereld loslaat, beseft hij nog niet dat het nummer zo’n hit zou worden dat hem in één ruk naar het internationale sterrendom katapulteert. Het nummer doet nog bij iedereen een belletje rinkelen dankzij de doordringende en ontroerende stem, die vanaf de eerste noten voor een rilling over je rug zorgen. De tien jaar die volgen zorgen voor unaniem lovende kritieken van zowel het publiek als critici, dat ook blijkt uit het succes van zijn eerste twee albums die beide meerdere keren platina behalen. Een single gecertificeerd als Diamond door de RIAA, nummer één platen aan beide kanten van de Atlantische Oceaan, meerdere awards, waaronder een GRAMMY nominatie en talloze uitverkochte concerten over de hele wereld: het talent van deze charismatische artiest is niemand ontgaan. Als begenadigd songwriter producet Hozier door de jaren heen een reeks hits die variëren van folk en blues tot soul en pop, waaronder "Cherry Wine", "Someone New", "Almost (Sweet Music)" en natuurlijk het zeer recente "Eat Your Young".

Nu hij zich opmaakt voor de release van 'Unreal Unearth', zijn derde album, kijkt Hozier er al naar uit om het Belgische publiek opnieuw te verwelkomen in Vorst Nationaal op 8 december. De kers op de taart is een gastoptreden van The Last Dinner Party, de jonge Londense band wiens eerste single "Nothing Matters", een verbluffend stuk theatrale indie art-rock en elegantie, een grote hit blijkt in het Verenigd Koninkrijk en Europa.

Timing volgt

Tickets

  • Officiële tickets
  • Veilig betalen
In de huidige venue zijn geen actuele tickets

Aan de kassa betaal je 2 euro extra servicekosten.

Schrijf je in en ontvang onze nieuwsbrief